Φεβ   Μάρτιος 2019   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3974
mod_vvisit_counterΧθές4791
mod_vvisit_counterAll4072892
°F | °C
invalid location provided
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 17:35

KOLOBOS.jpg-2

Ανακοίνωση της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές.

 

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του Μάη, με συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Βασίλη Χατζηλάμπρου, που δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στις 4 Μάρτη 2019.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου πλαισιωμένος από τους Αιτωλοακαρνάνες περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Κολοβό και Κώστα Κούστα, τις Φωτεινή Πηλίου και Γιώτα Χρυσανθακοπούλου(Αχαΐα) και Ελένη Καραμάνη Ηλεία απέυθυνε κάλεσμα σε συλλογικότητες, σε κινήσεις πολιτών, σε Δημοτικές παρατάξεις και νεολαία, για τη δημιουργία ρεύματος αντίστασης στους τρεις νομούς και μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική.

Ο κ. Χατζηλάμπρου, μιλώντας για την κάθοδο της «Αντίστασης Πολιτών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε Κινήσεις Πολιτών, δημοτικές παρατάξεις κτλ., για τη δημιουργία ενός ρεύματος αντίστασης μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η προσπάθειά μας ως περιφερειακής παράταξης είναι ένα αποφασιστικό βήμα για να ακολουθήσουν και τα επόμενα βήματα που θα αλλάξουν το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των κοινωνικών διεκδικήσεων.

Μιλώντας για τη νεολαία και τους νέους επιστήμονες που οι τωρινές πολιτικές τους διώχνουν οικονομικοί μετανάστες ανέφερε ότι ο κάθε νέος είναι έτοιμος να πει, «θα μείνω εδώ και να φύγουν οι πολιτικές που μας διώχνουν».

Στην κριτική του προς την πολιτική της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, σημείωσε εμφατικά πως η Δυτική Ελλάδα είναι από τις πλέον φτωχές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως δεν υπάρχει σχέδιο αντιστροφής της κατάστασης.Η Περιφερειακή Αρχή λειτουργεί ως διαχειριστής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και όχι ως αυτοδιοικητικός θεσμός, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μέσα στο Μάρτιο θα παρουσιαστεί και ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου στο Αγρίνιο και στον Πύργο.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...