Απρ   Μάιος 2019   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα644
mod_vvisit_counterΧθές986
mod_vvisit_counterAll4254919
°F | °C
invalid location provided
ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ:
Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 19:18

 

 Επίσκεψη του Βασίλη Φεύγα στον αυτοκινητόδρομο ΑΚΤΙΟ- ΑΜΒΡΑΚΙΑ (ΦΩΤΟ)

 

ΦΩΤΟ: Σταύρος Πάτσης 
 
ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΚΤΙΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ
 
του ΝΩΝΤΑ ΝΙΚΑΚΗ
τ. Λυκειάρχης-Βόνιτσα 

          Στην προσπάθεια μας και αφού διάβασε το πρόσφατο δημοσίευμα μας να δοθεί στην κυκλοφορία η πρώτη εργολαβία Άκτιο-Βόνιτσα, ανταποκρίθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την παράταξη της Ν.Δ. Βασίλης Φεύγας, ο οποιος επισκέφθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο τη Βόνιτσα, τον συνοδέψαμε επι τόπου και έτυχε ενημέρωσης για το τμήμα του δρόμου ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ, που ενώ είναι έτοιμο δεν έχει παραδοθεί ακόμα το εργο στη κυκλοφορία.........
 

       Ο κ. Φεύγας ενημερώθηκε για το ιστορικό του έργου έτσι ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα και του τονίσαμε ότι είναι έργο προτεραιότητας και πρέπει να δοθεί αμέσως στη κυκλοφορία αφού θα συμβάλει στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Βόνιτσας και ευρύτερα του τόπου μας.
           Επίσης μιας και βρεθήκαμε  κοντά στο αεροδρόμιο ΑΚΤΙΟΥ, είδαμε απο κοντά στις εργασίες που γίνονται απο την Fraport Greece και τα έργα ανάπτυξης των υποδομών και όπως μας πληροφόρησαν αρχές Μαΐου θα ολοκληρωθεί σχεδόν το μεγαλύτερο κομμάτι των αλλαγών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος της Fraport Greece.
         Στο τέλος περιηγηθήκαμε στην ΜΑΡΙΝΑ ΑΚΤΙΟΥ και γενικά η επίσκεψη του κ. Βασίλη Φεύγα ήταν ενημερωτική και πολύ εποικοδομητική.
 
************
Στο δικό του μήνυμα για την επίσκεψη ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΥΓΑΣ γράφει: 

 
             Ο Νώντας Νικάκης είναι αυτό που ονομάζουμε ενεργός πολίτης. Έχει αφιερωθεί στον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία και στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας, καθώς πρόκειται για ένα νομό όπου κάθε χρόνο θρηνούμε εκατοντάδες θύματα σε τροχαία ατυχήματα. Επισκεφθήκαμε τον οδικό άξονα Ακτίου - Αμβρακίας, με ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για την πορεία του έργου και για τις συνεχείς παρεμβάσεις του και πιέσεις του για την ολοκλήρωσή του. 
        Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου άξονα θα βελτιώσει όχι μόνο την οδική ασφάλεια, αλλά θα σημάνει πολλά και για την ανάπτυξη του τόπου μας.
 
 
 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...