Ιούλ   Αύγουστος 2019   Σεπ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3235
mod_vvisit_counterΧθές3590
mod_vvisit_counterAll4627624
°F | °C
invalid location provided
ΒΙΚΥ ΑΓΓΕΛΗ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 19:32

Ξεκίνησα στο Ποτάμι από την ίδρυσή του στο Λαύριο το 2014, που ήταν και τα πρώτα βήματα μου στην πολιτική.

Μέσα σε αυτά τα τέσσερα και πλέον χρόνια υπήρξα δύο φορές υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, μέλος της Με.Συ.Α. του κινήματος εκλεγμένη από τα μέλη της Αιτωλοακαρνανίας και δυο χρόνια Γραμματέας Αγρινίου-ΑιτωBIKY AGGELHλ/νίας .

Σε όλη μου την πορεία μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ βάδιζα με βάση τις Ιδρυτικές του Αξίες, οι οποίες ήταν αυτές που μας ένωσαν το 2014,στη συνέχεια όμως όλα άλλαξαν με σοβαρές υποχωρήσεις που σε κάθε περίπτωση αντί να κρατήσουμε την δική μας ανεξάρτητη στάση για να αποδείξουμε πως στα κρίσιμα ζητήματα διαφέρουμε απ΄όλα τα παλιά στοιχεία της πολιτικής σκηνής, γινόμασταν δεκανίκι του Σύριζα.

Αυτό είχε αποτέλεσμα ένα θολό τοπίο του Ποταμιού χωρίς αποφάσεις των μελών του, αφού ήταν αποκλειστικές αποφάσεις του επικεφαλής Σ.Θεοδωράκη

Με βάση αυτές υπήρξα ενεργό μέλος της κίνησης "Ποτάμι Αύριο", μέσα από την οποία καταφέραμε την απεμπλοκή του ποταμιού από Κιν.Αλ. τον περασμένο Ιούλιο 2018.

Δεν καταφέραμε όμως την απεμπλοκή του κινήματος από την ηγετική του ομάδα που, με ένα συνέδριο κωμωδία, πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να μη διορθώσει κανένα από τα μεγάλα του προβλήματα, αλλά να συνεχίσει στην ίδια πορεία με μοναδικό γνώμονα την άποψη του επικεφαλής.

Τέλος, θέλω να διαχωρίσω πλήρως τη θέση μου από τους χειρισμούς του κινήματος στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας. Χειρισμοί οι οποίοι αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με οδηγούν στην παραίτηση από μέλος του κινήματος.

Φεύγω από το ΠΟΤΑΜΙ με το κεφάλι ψηλά και περήφανη για τους αγώνες που έδωσα εντός και εκτός αυτού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Ελλάδα χρειάζεται απελπιστικά «πολιτικούς - ανθρώπους» που να νοιαζόμαστε για αυτήν και όχι αποκλειστικά για την τσέπη μας.

Βίκυ Αγγέλη

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...