Νοέ   Δεκέμβριος 2018   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα684
mod_vvisit_counterΧθές4219
mod_vvisit_counterAll3736342
°F | °C
invalid location provided
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ
Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 19:12

Με ικανοποίηση οι Αιτωλοακαρνάνες υποδέχτηκαν τις τελευταίες ημέρες τα καλά νέα για την εξέλιξη των έργων που αφορούν στην:

-         βελτίωση του δρόμου Μελίγκοβα – Αμβρακιά και τμήματος του δρόμου Τριανταφυλλέικα – Αμπέλια στο ορεινό Θέρμο. Πρόκειται για δύο σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση του ορεινού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ εκάστη.

-         υπογραφή της σύμβασης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για την επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Βόνιτσας. 

Οι παρεμβάσεις αυτές, μαζί με πολλές άλλες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αποτελούν ένα πρώτο μικρό μέρος ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την ανάπτυξη του Νομού μας, που καταρτίστηκε με μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τη χώρα μας, αυτή του Περιφερειακού συνεδρίου. Η κυβέρνηση μαζί με τους φορείς και τους ενεργούς πολίτες έθεσαν τις προτεραιότητες για τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη του Νομού μας.

Η έξοδος της χώρας μας από την επιτροπεία θα απελευθερώσει μεγάλες δυνατότητες επανόρθωσης και ανάπτυξης. Η κυβέρνηση αποφάσισε να σχεδιάσει, μαζί με τους εμπλεκόμενους φορείς, και να υλοποιήσει με συγκεκριμένο όραμα και χρονοδιάγραμμα τις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Είναι στον πυρήνα της λογικής μας η δράση με σχέδιο και κοινωνική συμμετοχή στον αντίποδα της λογικής των «εξυπηρετήσεων» και των «κατόπιν ενεργειών μου».

Θα παρακολουθούμε μαζί με τους πολίτες την εξέλιξη των μέτρων που συμφωνήθηκαν στο Περιφερειακό συνέδριο παράλληλα με την εξέλιξη των θετικών μέτρων που ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, τα οποία βγάζουν οριστικά τη χώρα μας από την κρίση.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...