Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ
Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 19:12

Με ικανοποίηση οι Αιτωλοακαρνάνες υποδέχτηκαν τις τελευταίες ημέρες τα καλά νέα για την εξέλιξη των έργων που αφορούν στην:

-         βελτίωση του δρόμου Μελίγκοβα – Αμβρακιά και τμήματος του δρόμου Τριανταφυλλέικα – Αμπέλια στο ορεινό Θέρμο. Πρόκειται για δύο σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση του ορεινού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ εκάστη.

-         υπογραφή της σύμβασης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για την επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Βόνιτσας. 

Οι παρεμβάσεις αυτές, μαζί με πολλές άλλες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αποτελούν ένα πρώτο μικρό μέρος ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την ανάπτυξη του Νομού μας, που καταρτίστηκε με μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τη χώρα μας, αυτή του Περιφερειακού συνεδρίου. Η κυβέρνηση μαζί με τους φορείς και τους ενεργούς πολίτες έθεσαν τις προτεραιότητες για τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη του Νομού μας.

Η έξοδος της χώρας μας από την επιτροπεία θα απελευθερώσει μεγάλες δυνατότητες επανόρθωσης και ανάπτυξης. Η κυβέρνηση αποφάσισε να σχεδιάσει, μαζί με τους εμπλεκόμενους φορείς, και να υλοποιήσει με συγκεκριμένο όραμα και χρονοδιάγραμμα τις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Είναι στον πυρήνα της λογικής μας η δράση με σχέδιο και κοινωνική συμμετοχή στον αντίποδα της λογικής των «εξυπηρετήσεων» και των «κατόπιν ενεργειών μου».

Θα παρακολουθούμε μαζί με τους πολίτες την εξέλιξη των μέτρων που συμφωνήθηκαν στο Περιφερειακό συνέδριο παράλληλα με την εξέλιξη των θετικών μέτρων που ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, τα οποία βγάζουν οριστικά τη χώρα μας από την κρίση.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...