Μάι   Ιούνιος 2019   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3887
mod_vvisit_counterΧθές4018
mod_vvisit_counterAll4375196
°F | °C
invalid location provided
Χρονογράφημα
Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 22:03

                                                                                                                                                Πόλεις-Κράτη

Α ρε τι καλά παίρναγαν τα χρόνια τα παλιά! Κράτος η Αθήνα, κράτος η Θήβα κράτος και η Σπάρτη. Περικλής, Οιδίποδας, Λεωνίδας, όλα τέλεια! Για την Αμφιλοχία δεν είχα ακούσει κάτι. Αυτά τα κλέη εζήλωσαν και οι σημερινοί ηγήτορες και το πάνε φιρί-φιρί να τα ξαναδημιουργήσουν. Τώρα όμως θα γίνει με την μέθοδο της συντήξεως και όχι της διασπάσεως, η σύντηξη παράγει περισσότερη ενέργεια και με καθαρότερα οικολογικά αποτελέσματα, ρωτήστε και τον κ.Νανόπουλο.

Πληροφορούμαι από τηλεοράσεως ότι ο κ. Αντώνης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την ανέγερση μεταμοσχευτικού κέντρου δίπλα ακριβώς στο παλιό καρδιολογικό Ωνάσειο επί της λεωφόρου Συγγρού. Ακριβώς δίπλα, στα 50 μέτρα, μετρημένα, ούτε χιλιοστό παραπάνω. Λίγο παρακάτω είναι το ίδρυμα Νιάρχου, όλα συμμαζεμένα και νοικοκυρεμένα σε έναν χώρο, σε μία πόλη σε ένα κράτος. Αυτό το κράτος έχουμε, αυτό διαφημίζουμε. Εσείς δηλαδή τι θέλατε, να γίνει το μεταμοσχευτικό στα Γρεβενά ή στις Σάπες Κομοτηνής? Σάπες, άκου όνομα! Και ποιος με διαβεβαιώνει εμένα ότι τα Γρεβενά αύριο δεν θα ανήκουν στα Σκόπια?  Να το κάνουμε τότε στα Γιάννενα, έτσι, για αποκέντρωση. Μα και εκεί έχουμε κάποιες εδαφικές υποχρεώσεις στην Αλβανία, δεν είμαστε βλάκες να επενδύουμε σε ξένα εδάφη!  Βέβαια θα γινόταν περίφημα στη Χίο, αλλά σαφώς και εκεί θα κουβεντιάσουμε για το νησιωτικό σύμπλεγμα με τους συμμάχους Τούρκους. Όσο να πείς, σύμμαχοι είμαστε, ας μη μείνουν κι αυτοί παραπονεμένοι. Καλά, για Καβάλα, Ξάνθη και Διδυμότειχο ούτε κουβέντα, πρέπει να πάρεις πρώτα και την σύμφωνη γνώμη του Μουφτή, δεν ξέρεις αν επιτρέπει το κοράνι τις μεταμοσχεύσεις. Ααα, δεν θα τσακωθούμε τώρα με τους Μουσουλμάνους φίλους μας για καμιά εκατοστή ετοιμοθάνατους νεφροπαθείς. Πάνω απ όλα σεβασμός στην διαφορετικότητα, δεν πρέπει να περάσει ο φασισμός. Και ως φαίνεται δεν πέρασε, άλλη μια νίκη της Δημοκρατίας. Συγγρού λοιπόν, Συγγρού ως είθισται και επιβάλλεται.

Μετά και αυτή την απόφαση υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω γρανίτωση του κράτους των Αθηνών με δική του σημαία. Η διοίκηση της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας να παραχωρηθεί στον Δήμο Αιγάλεω και η Περιφέρεια Ηπείρου να δοθεί τιμής ένεκεν στον Δήμο Μαραθώνα, έτσι που ο κ. Ψινάκης να είναι και δήμαρχος και περιφερειάρχης. Πρωτότυπη και υλοποιήσιμη σκέψη. Τώρα οι Δήμοι Καλαμάτας, Ξάνθης και Κομοτηνής θα διοικούνται με τηλεδιασκέψεις από την Δημαρχία Κερατσινίου. Η Αθήνα θα γιγαντωθεί τόσο ως πόλις που αυτό να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τους Τούρκους αλλά και για τους Πέρσες που δεν έβαλαν μυαλό από τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και θέλουν να ξαναεπιτεθούν. Ας έρθουν, στην Εκάλη θα πάθουν χειρότερα.

Τα πάντα, Νοσοκομεία, λυσσιατρεία, ποσοσφαιροκομεία, υδροθεραπευτήρια, θέατρα, συναυλίες, αεροδρόμια, ελικοδρόμια, κοσμοδρόμια, μεταμοσχευτικά κέντρα όλων των οργάνων συμπεριλαμβανομένων των όρχεων ως και σχολές παραγωγής Προέδρων και Αντιπροέδρων των Κυβερνήσεων θα βρίσκονται εντός του στενώς εννοουμένου λεκανοπεδίου απορροής λυμάτων Αττικής.

Όλα τα στρατόπεδα θα μετακινηθούν από τις παράκτιες και παραμεθόριες περιοχές στα νέα ηρωικά σύνορα της Αττικής οδού ως τμήματα προκαλύψεως των ημετέρων δυνάμεων.

Εν τω μεταξύ προωθείται διαταγή απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων και άλλων δημοσίων θεαμάτων εκτός Αθηνών. Θέατρα, μπαλέτα, τσίρκα, συναυλίες, σχολές χορού και μουσικής θα απαγορευθούν επί ποινή θανάτου σε όλη την Ελλάδα. Τι, θα μας πιάσει κορόϊδο ο Θεός που καθαρίζει κατά χιλιάδες από τα ανθρώπινα ποίμνια με κάτι σεισμούλια και κάτι νεροποντούλες, εμείς νομίζετε δεν μπορούμε? Για τολμήστε να ξαναπάτε Θέατρο στην επαρχία και θα διαπιστώσετε ιδίοις ραβδισμοίς την δική μας οργή.

Αυτό είναι το οπτικό πεδίο των Ελλήνων, τόσο της εξουσίας όσο και του λαού. Τα ματάκια μας ακόμη και με κυάλια 10χ70 δεν μπορούν να δούν πέρα από την οδό Συγγρού και το Σύνταγμα, άντε μέχρι το Hilton, αν και δεν το νομίζω .

Ανίκανοι είμαστε όλοι, λαός και Βουλευτές. Σε δέκα χρόνια λένε πως η Αθήνα θα έχει επτά εκατομμύρια και όλη η Ελλάδα μόνον εννέα. Η Ελλάδα είναι πλέον μία γελοιογραφία κράτους με τους πλέον απίθανους κωμικούς στον ρόλο του Βουλευτή. Ο Ρίζος και ο Αυλωνίτης αποδεικνύεται σήμερα πως ήταν τελείως ατάλαντοι. Καλά, οι Υπουργοί βρίσκονται σε θέση θιασάρχη σε όλες τις επιθεωρήσεις!

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...