Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1537
mod_vvisit_counterΧθές4031
mod_vvisit_counterAll4277310
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ
Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 16:42

Σε εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης των γηπέδων στον Παλαιό Άγιο Χριστόφορο και την Αβόρανη προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου. Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκε ο τεχνητός χλοοτάπητας των γηπέδghpedoων ποδοσφαίρου 5Χ5 και πλαστικοποιήθηκε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μπάσκετ.

Στη σημασία των παρεμβάσεων αναφέρθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης: «Είχε διαπιστωθεί η ανάγκη της ανακατασκευής των συγκεκριμένων γηπέδων στα οποία αθλούνται καθημερινά πολλοί νέοι μας. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τις αθλητικές υποδομές και η στήριξη μας σε όσους αθλούνται. Έχουμε ήδη παρέμβει στο ΔΑΚ ανακατασκευάζοντας σχεδόν όλους τους αθλητικούς χώρους αλλά και στα Παπαστρατεία Εκπαιδευτήρια με την πλαστικοποίηση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ. Δεν σταματάμε μόνο εκεί. Η παρουσία μας δεν περιορίζεται μόνο στο κέντρο του Δήμου αλλά και στις Τοπικές Ενότητες. Συγκεκριμένα έχουμε ανακατασκευάσει το γήπεδοστην ΤΚ Αγίου Ανδρέα, Παπαδάτες. ΚαινούργιοΠαναιτώλιο, Δοκίμι, Καλύβια, Καραπαπά και 5Χ5 Καινουρίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...