Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1005
mod_vvisit_counterΧθές4193
mod_vvisit_counterAll4487105
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ KICK BOXING
Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 18:29

Τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίουεπισκέφθηκαν οι τρείς αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KickBoxing. Πρόκειται για την Μαριάννα Τσιλίκηπου κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KickBoxing, οΠαντελής Καραδήματην 3η θέση και ηΡωμαλέα Μεσυνδιανου την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου απένειμε τιμητική διάκριση στους πρωταθλητές:

KAKARELHS.jpg-2«Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές για τις μεγάλες και σπουδαίες διακρίσεις που πέτυχαν και κατάφεραν να τιμήσουν το Αγρίνιο. Τα παιδιά μας διέπρεψαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ιταλία με συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο. Η Μαριάννα, η Ρωμαλέα και ο Παντελής απέδειξαν ότι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά αποδίδουν καρπούς. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους, Νίκο Κακαρέλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει μια θεαματική προσπάθεια να αναδείξει το άθλημα και εκπροσωπεί την χώρα με επιτυχία σε διεθνείς διοργανώσεις».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...