Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2041
mod_vvisit_counterΧθές4178
mod_vvisit_counterAll4261480
°F | °C
invalid location provided
Μουσικό Σχολείο Αγρινίου
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 19:47

Μια ευγενική χορηγία εκ μέρους του κ. ΔημήτρηΜαραβέγια, πατέρα του γνωστού συντοπίτη μουσικοσυνθέτη κ. ΚωστήΜαραβέγια, έλαβε χώρα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκε ως δωρεά το πιάνο με το οποίο ο κ. ΚωστήςΜαραβέγιας είχε την πρώτη του επαφή με την μουσική. Το πιάνο θα αξιοποιηθεί από τους καθηγητές και μαθητές της μουσικής.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η παιδεία μας τέτοιες ενέργειες είναι άξιες επαίνου. Ευχαριστούμε τον κ. ΔημήτρηΜαραβέγια από καρδιάς. Οποιαδήποτε συνδρομή στο εκπαιδευτικό έργο είναι ευπρόσδεκτη, γιατί και οι υποδομές του σχολείου βελτιώνονται και η παρεχόμενη εκπαίδευση αναβαθμίζεται.

Ως ελάχιστη χειρονομία αναγνώρισης της ευγενικής αυτής προσφοράς η Διεύθυνση του σχολείου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή τόσο προς τον πατέρα κ.ΔημήτρηΜαραβέγια όσο και προς τον κ.ΚωστήΜαραβέγια, απευθύνοντας στον τελευταίο ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας με το σχολείο.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚ ΤΑΞΕΙΣΑΓΡΙΝΙΟΥ