°F | °C
invalid location provided
ΒΔΟΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών,  στην επιθυμία του να τονώσει την πνευματική κίνηση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, συνεχίζει τους από τις προηγούμενες χρονιές, καθιερωμένους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και προκηρύσσει τον «Έβδομο Πανελλήνιο  Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ» με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΦΥΤΙΚΟ-ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τους παρακάτω γενικούς και ειδικούς όρους.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

- Τα υπό κρίσιν έργα θα υποβάλλονται σε κλειστό φάκελο, απαραιτήτως με το ψευδώνυμο. Εντός του φακέλου θα βρίσκεται και άλλος ερμητικά κλεισμένος φάκελος μέσα στον οποίον θα βρίσκεται το πραγματικό όνομα του διαγωνιζόμενου και ο οποίος θα αποσφραγιστεί μετά την αξιολόγηση - κρίση

- Έργα που δεν θα υποβληθούν με ψευδώνυμο ή τα οποία δεν θα διασφαλίσουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την ανωνυμία του διαγωνιζόμενου θα αποκλείονται εξ αρχής

- Ημερομηνία ενάρξεως του διαγωνισμού η 5η Ιουνίου 2009 και λήξη 31η Δεκεμβρίου 2009.

Φάκελοι με σφραγίδα 31/12/2009 θα γίνονται δεκτοί

- Του διαγωνισμού δεν αποκλείονται οι βραβευθέντες σε προηγούμενους διαγωνισμούς του Φυσιολατρικού.

- Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2010 δια του τύπου, η δε βράβευση θα γίνει σε επίσημη τελετή, τον Ιανουάριο του 2011, σε αίθουσα της πόλης μας.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με ένα (1) διήγημα που δεν μπορεί να είναι μικρότερο των τεσσάρων (4) δακτυλογραφημένων σελίδων (μέγεθος Α4) ή μεγαλύτερο των οκτώ (8).

2. Τα υπό κρίσιν έργα θα πρέπει να υποβληθούν σε πέντε (4) αντίτυπα.

3. Τα υποβαλλόμενα προς κρίσιν έργα θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από επιτροπή αποτελούμενη από γνωστούς λογοτέχνες και κριτικούς της πόλης μας .

4. Χρέη Γραμματέως εκτελεί ο Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, βοηθούμενος από τον Έφορο Εκδηλώσεων.

5. Για την μερική αντιμετώπιση των δαπανών οργανώσεως της εκδήλωσης της απονομής των βραβείων κλπ., καθορίζεται ποσόν συμμετοχής πενήντα (50) ευρώ, καταβαλλόμενο μαζί με τα υποβαλλόμενα έργα δια ταχυδρομικής επιταγής ή εντός του φακέλου σε ξεχωριστό φάκελο, με το ψευδώνυμο του αποστέλλοντος. Υποβαλλόμενα έργα άνευ του σχετικού ποσού δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

6. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα. Στους δε πρωτεύσαντες κατά κατηγορία χρηματικά βραβεία.

1ο βραβείο: 750 ευρώ

2ο βραβείο: 500 ευρώ

3ο βραβείο: 250 ευρώ

Πληροφορίες και παράδοση έργων:  Βότση 42 (Β΄ όροφος), τηλ. 2610-274356 και 2610-226159 fax: 2610-274356, Ταχυδρομική θυρίς: 3002-Πάτρα,  Τ.Κ.26222 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...