Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2780
mod_vvisit_counterΧθές4060
mod_vvisit_counterAll4504451
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
Κυριακή, 05 Αύγουστος 2018 18:56

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση τDIAMANTH.jpg-2ης οδού Β' Πάροδος Διαμαντή με εργασίες που προέβλεπαν μεταξύ άλλων κατασκευή πεζοδρομίωνκαι αναβάθμιση των υδραυλικών υποδομών (φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων, σωλήνες ύδρευσης, αποχέτευσης κλπ.).

Το έργο περιλαμβάνεται στη μελέτη:«Ανακατασκευή οδών Α. Παναγόπουλου, Μαγνησίας και Διαμαντή». Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Η παρέμβαση στο συγκεκριμένο δρόμο έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται όχι μόνο με την οδική ασφάλεια αλλά και την εικόνα της περιοχής. Η οδός Διαμαντή ήταν ένας χωμάτινος δρόμος που δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην μετακίνηση των κατοίκων. Με την ανακατασκευή της διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και υπογραμμίζουμε την προσπάθειά μας για την βελτίωση των υποδομών σε όλο το εύρος του Δήμουροχωράμε μπροστά με έργα».