Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Χρονογράφημα
Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018 13:10

                                                                                                                                           Οι Νομισματοκόποι

Γνωρίζαμε εν αρχή τους κερδοσκόπους, ύστερα πληροφορηθήκαμε από τον μακαρίτη Βγενόπουλο για τους χασοσκόπους. Λίγο αργότερα μάθαμε τους καιροσκόπους, τους ραβδοσκόπους και τους ευγενείς αστεροσκόπους. Με την τρέχουσα πλέον κατάσταση της οικονομικής κρίσης πληροφορηθήκαμε και για τους νομισματοκόπους. Ελληνική φυλή λίαν χρήσιμος για την έκδοση τραπεζογραμματίων και κερμάτων κοπής proof. Ενώ όμως εργάζονται για το καλό του έθνους και του λαού, δυστυχώς οι κρατικοί οργανισμοί τους αδικούν κατάφορα σε καθημερινή βάση. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν ποσοστό ρεύματος εντελώς δωρεάν. Οι ασχολούμενοι με τις τηλεπικοινωνίες έχουν κι αυτοί την δυνατότητα να τηλεφωνούν καθημερινά στους συγγενείς τους σε Αυστραλία και Καναδά με την χαμηλότερη δυνατή χρέωση προκειμένου να αποδεικνύουν στο σόϊ την ξεχωριστοί αγάπη προς εξαδέλφια και ομοεθνή μπατζανάκια. Ακόμη, οι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του πάλαι ποτέ ΣΕΚ μπορούν οικογενειακώς να συνταξιδεύουν δωρεάν προς επίρρωσιν του οικογενειακού αρρήκτου δεσμού. Όλοι οι άλλοι οφείλετε  ως πειθαρχημένοι οφειλέτες να καταβάλετε εις το ακέραιον και εις το ιστορικά διηνεκές κανονικά τα εισιτήρια των τραίνων και τους λογαριασμούς τηλεφώνου και ρεύματος. Μην νομίζετε ότι θα είμαστε όλοι έξυπνοι σ αυτό το κράτος!

Θα υπάρχουν πάντοτε οι ηλίθιοι καλοπληρωτές και οι εξυπνότεροι με τους μειωμένους λογαριασμούς. Εξυπνότεροι πέραν και πάνω πάσης αμφιβολίας. Είναι λοιπόν λογικό, θεμιτό και άκρως επαγγελματικό και οι εργασθέντες στο Εθνικό Νομισματοκοπείο να δικαιούνται ως Έλληνες Πολίτες του Δημοσίου ένα απλόχερο δίευρα καθ εκάστην Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή προκειμένου να αρθεί η αδικία απέναντι στους μισθωτούς των παραπάνω Κρατικών επιχειρήσεων. Οι πλουραλιστές Δημοκράτες μπορούν αν θέλουν να προτείνουν και δύο απλόχερα πενηντάευρα για περαιτέρω εξισορρόπηση της αδικίας. Αν παρθεί μία τέτοια απόφαση λογικό θα είναι και οι υπάλληλοι των υφασματοπωλείων να δικαιούνται δύο τόπια ύφασμα κάθε πρώτη και δεκαπέντε του μηνός.  Αν είσασταν σοφατζής, φωνάξτε ένα συνεργείο οικοδόμων, φιάξτε το σπίτι σας και δείξτε τους στο τέλος τον νόμο περί δωρεάν ανοικοδομίσεων λόγω του συναφούς επαγγέλματος.

Αν είστε φαρμακοποιός, λογικά δικαιούστε δωρεάν φάρμακα για τυχόν ασθένεια της εριτίμου συζύγου και των πέντε δικών σας τέκνων και των τριών της εξαδέλφης σας.

Είναι καιρός πλέον να φτάσουμε εκτός της αταξικής κοινωνίας και στην ανομισματική κοινωνία. Είναι μία σκέψη και πρόταση της παρούσης στήλης βγαλμένη μέσα από ενδελεχή μελέτη και διερεύνηση των κοινωνικών αναγκών όπως σαφώς μας επέδειξε η Χριστιανική  συμπεριφορά απέναντι στους μισθωτούς των τριών γιγάντιων οργανισμών της ΔΕΗ του ΟΤΕ και του πανίσχυρου από της εποχής του Τρικούπη ακόμη ΟΣΕ. Τα παραδείγματα συμπεριφοράς αυτών των φωτεινών οργανισμών, ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση όλων των Ελληνικών επιχειρήσεων προς τέρψιν και ανάψυξιν πολύ πριν οι άνθρωποι οδηγηθούν εις τόπον χλοερόν και αναψύξεως. Ας μην περιμένουμε τον επουράνιο Πατέρα να μας χαρίσει όλα αυτά τα πλούτη μετά τον θάνατο και ας πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες μας πριν βρεθούμε ενώπιον του Σεβαστού  Γέροντος Αγίου Πέτρου. Αμήν.  Ζήτω το Έθνος, κάτω οι πληρωμές.

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...