Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3466
mod_vvisit_counterΧθές4320
mod_vvisit_counterAll4056696
°F | °C
invalid location provided
Λήξη Προγράμματος Προληπτικού
Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 17:52

οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών

στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Με την εξέταση των μαθητών της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή01/06/2018το Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στα πλαίσια των δράσεων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος μαs και έχει ωs στόχο τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών.

Οι εθελοντές οδοντίατροι εξέτασαν συνολικά 570 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης και Δημοτικών Ενοτήτωνκαι δόθηκανΑτομικά Δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, για την έγκυρη ενημέρωση των γονιών για πιθανά προβλήματα αλλά και για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καλαντζής για ακόμη μια φορά ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου για την εθελοντική προσφορά του και την άριστη συνεργασία, όχι μόνο στο ΠρόγραμμαΠροληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών, αλλά συνολικά στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου μας