Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3442
mod_vvisit_counterΧθές4320
mod_vvisit_counterAll4056672
°F | °C
invalid location provided
1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 16:41

Διεξήχθησαν την Τετάρτη 13-6-2018 ο μικρός και μεγάλος τελικός του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αγρινίου,που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου και η ΕΣΚΑΒΔΕ.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δήμου Αγρινίου, η οποία επικράτησε στον τελικό της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Στο μικρό τελικό η ομάδα του ΤΕΕ επικράτησε της ομάδας του Στρατού και κατέλαβε την τρίτη θέση. KALATOSFERISH

Τιμητική παρουσία για τη διοργάνωση ο Πρωταθλητής Ευρώπης και αρχηγός Εθνικής Ελλάδος ΜιχάληςΚακιούζης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα από το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες ομάδες, τόνισε την αναγκαιότητα για τη δημιουργία του θεσμού, που ήταν απαίτηση χρόνων και δίνει διέξοδο στους επαγγελματίες της πόλης να αθληθούν, και ευχήθηκε του χρόνου το πρωτάθλημα να διευρυνθεί με ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης τιμήθηκαν επίσης η καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος, όπως αναδείχθηκε από τις ψήφους των ομάδων που συμμετείχαν:Δαλάμπης Παναγιώτης – Στρατός, Τασούλης Γιάννης – Δήμος Αγρινίου, Σώκος Νικόλαος – Δήμος Αγρινίου, Τασόπουλος Γεώργιος - ΤΕΕ, Τσάσσης Χρήστος – Δ.Α. Ακαρνανίας. Τιμήθηκαν ακόμη ο πρώτος σκόρερ Τασόπουλος Γεώργιος - ΤΕΕ και ο πρώτος τριποντέρΣταμούληςΚωστακιώτης.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...