°F | °C
invalid location provided
«ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»
Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 20:52

 

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2018, συμμετείχε σε  μια υπέροχη πολιτιστική δράση σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.
   Μία ομάδα εκπαιδευομένων νέων μας με εργαζόμενους – συνοδούς, στα πλαίσια της δράσης «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας και περιηγήθηκαν στο Κάστρο της Κυρά Ρήνης, με την καθοδήγηση της κας Δήμητρας Γαβρίνα, Μουσειοπαιδαγωγού ΕΦΑΑΙΤ.
   Οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν με τη δράση αυτή, έμαθαν πολλές πληροφορίες για την ιστορία του τόπου μας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες.
   Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ευχαριστούμε θερμότατα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζει το έργο μας και δίνει ίσες ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις επιμόρφωσης σχετικά με την ιστορία της πατρίδας μας.    
   Ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας και στη συμμετοχή μας σε τέτοια δρώμενα που ανεβάζουν τον πολιτιστικό δείκτη του τόπου μας και δίνουν την ευκαιρία στα άτομα με την πληγωμένη νοημοσύνη να συμμετέχουν ισότιμα στον πολιτισμό και στην εκπαίδευση.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...