Ιούν   Ιούλιος 2018   Αύγ

ΚΔΤΤΠΠΣ
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1034
mod_vvisit_counterΧθές3990
mod_vvisit_counterAll3184528
°F | °C
invalid location provided
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 18:54

Με την τιμητική διάκριση τουΕυρωπαϊκού ΣήμαARISTHAτος

Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνησηβραβεύθηκε ο Δήμος Αγρινίου σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα.

 Η απονομή των βραβείων έγινε από το Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ Γιώργο Πατούλη και την επικεφαλής του Κέντρου Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης ΑλίναΤατάρενκο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Κοινού Έργου Ευρωπαϊκής Ένωσης – Συμβουλίου της Ευρώπης «Τεχνική Βοήθεια για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα», μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών, και βραβεύονται οι δήμοι που διακρίθηκαν για το επίπεδο διακυβέρνησης με βάση τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης, (εκπροσώπηση, ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελεσματικότητα, δεξιότητα, ανταπόκριση, κα.).    

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην τιμητική διάκριση σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα επιβραβεύονται οι συντονισμένες προσπάθειεςτων υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου προς όφελος των πολιτών. Ανήκουμε σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και οφείλουμε να τιμούμε τις αρχές χρηστής διακυβέρνησης. Στο Αγρίνιο, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, αγωνιζόμαστε ν’ ανταποκριθούμε στις βασικές προσδοκίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.Με πειθαρχία και προσήλωση διασφαλίζουμε ότι το δημόσιο συμφέρον προηγείται του ιδιωτικού. Επιδιώκουμε συνετή και αποδοτική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων. Φροντίζουμε ώστε οι πολίτες να προστατεύονται και ν’ αντιμετωπίζονται με σεβασμό, χωρίς διακρίσεις.Έχουμε χρέος να θυμόμαστε ότι η συμπεριφορά όλων όσων εμπλέκονται στην δημόσια ζωή πρέπει να χαρακτηρίζεται από τις αρετές της εγκράτειας, της σωφροσύνης και της τήρησης του ορθού μέτρου.Εκ μέρους της πόλης παραλαμβάνω την τιμητική αυτή διάκριση με την υπόσχεση η αποστολή μας να συνεχιστεί πάνω στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...