Νοέ   Δεκέμβριος 2018   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3935
mod_vvisit_counterΧθές3660
mod_vvisit_counterAll3731185
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση Παπαναστασίου Σπίρτζη
Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 18:18

Τη μελέτη που αφορά την οδική Resized σύνδεση της πόλης του Αγρινίου

με τον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού παρουσίασε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Παρόντες στην συνάντηση ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας RACE   Χρήστος Ράδος και η ProjectmanagerΔιονυσία Ράππου οι οποίοι εκπόνησαν την μελέτη και προσέφεραν ως δωρεά στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα ικανοποίησης για την πορεία των ενεργειών που αφορούν στην εξέλιξη του έργου και την δρομολόγηση των επόμενων διαδικασιών.

Ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Παρουσιάσαμε στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη την μελέτη για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Η σημερινή εξέλιξη είναιη επιβράβευση μιας διεκδίκησης μεθοδικής και απόλυτα στοχευμένης. Δουλέψαμε εντατικά και κατορθώσαμε να διορθώσουμε ένα εγκληματικό λάθος. Επί σειρά ετών παλεύαμε για το αυτονόητο. Δεν σταματήσαμε να φωνάζουμε ότι είναι αδιανόητο η μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας να απέχει 20 χιλιόμετρα από το νέο αυτοκινητόδρομο.

Σήμερα, είμαι χαρούμενος γιατί δικαιώνονται, με τον πλέον επίσημο τρόπο, οι επίμονες προσπάθειες μας.  Πολύτιμος συμπαραστάτης σε όλη την διαδρομή είναι ο Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος κατανόησε το δίκαιο αίτημά του Αγρινίου. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σταύρο Καραγκούνη για την συμβολή του στην δρομολόγηση των διαδικασιών. Θέλω να συγχαρώ τον Χρήστο Ράδο, τους συνεργάτες του και την εταιρεία RACE για την εξαιρετική και εμπεριστατωμένη μελέτη την οποία εκπόνησαν. Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά αλλά με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...