Ιαν   Φεβρουάριος 2018   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2018
mod_vvisit_counterΧθές2996
mod_vvisit_counterAll2692297
°F | °C
invalid location provided
Ανεπιθύμητος
Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 18:58

ο Πρωθυπουργός στην Πάτρα!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους πολίτεςτης Δυτικής Ελλάδας στο μεγάλο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Τρίτη 6/2 ο ΔήμοςΠατρέων, μαζικοί φορείς και πολιτικές συλλογικότητες. Τα «Αναπτυξιακά Συνέδρια» που διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αποτελούν κενά επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να αντλήσουν συναίνεση από τις τοπικές κοινωνίες για τη συνέχιση των πολιτικών της λιτότητας και της εξαθλίωσης. Η «ανάπτυξη» που θέλουν να παρουσιάσουν, δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα των εργαζομένων και της νεολαίας.

Σε μια Περιφέρεια της ανεργίας και των συσσιτίων είναι τουλάχιστον προκλητικό να διοργανώνονται «φιέστες ανάπτυξης» από την κυβέρνηση. Θέλει θράσος να έρχεται σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο και ο πρωθυπουργός χωρίς να φέρνουν καμία απάντηση για τα τοπικά προβλήματα που οξύνουν περαιτέρω τη ζωή των κατοίκων της ΔυτικήςΕλλάδας (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας), που επανειλημμένα έχουν τεθεί :

  • Δεν εγγυώνται την προστασία της λαϊκής κατοικίας αλλά αντίθετα απειλούν με κυρώσεις όσους συμβολαιογράφους δεν συμμετέχουν στους πλειστηριασμούς.
  • Δεν ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα του Πανεπιστημίου Αγρινίου
  • Δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τον αποκλεισμό του Αγρινίου από την Ιόνια οδό.
  • Δε νοιάζονται για τις τεράστιες πληγές που δημιουργεί η καύση βιορευστών στο Μεσολόγγι
  • Η εγκατάλειψη του αγροτικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται…
  • Το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας και η εκτροπή του Αχελώου προχωρούν, αδιαφορώντας για τις εγκληματικές επιπτώσεις στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, ειδικά μετά την ψήφιση του εκτρωματικού πολυνομοσχεδίου, δεν έχουν κανένα λόγο να υπερηφανεύονται και να πανηγυρίζουν. Ο λαός δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμμετέχει στις κυβερνητικές φιέστες, δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει συναυτουργός της αντικοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει και προπαγανδίζει η κυβέρνηση. Αντίθετα, πρέπει να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό αγωνιστικά, διεκδικώντας συλλογικά τα αιτήματα του.

Όλοι και όλες στο μεγάλο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο, στην Πάτρα, την Τρίτη 6/2 στις 18.00, στην πλατεία Αγ. Ανδρέα.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...