Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3605
mod_vvisit_counterΧθές4219
mod_vvisit_counterAll3739263
°F | °C
invalid location provided
. Απάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού σε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για το Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 21:12

Απάντηση στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Μαρίας Τριαντάφυλλου, Γιώργου Βαρεμένου και Γιώργου Πάντζα με θέμα « Καθυστερήσεις σε έργα ανανέωσης και συντήρησης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ) Μεσολογγίου.

BAREMENOS MARIA

Σύμφωνα με την απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου Αθλητισμού επισημαίνεται ότι για να υπάρξει χρηματοδότηση αθλητικών έργων είναι απαραίτητο να υποβληθούν μελέτες. Η Γ.Γ.Α (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) έχει δυνατότητα χρηματοδότησης δημοτικών αθλητικών έργων, μέσω ένταξής τους στο Π.Δ.Ε (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) μόνο εάν υποβληθούν , εγκεκριμένες , πλήρεις μελέτες με σχέδια και τεύχη δημοπράτησης . Οι βουλευτές ανέφεραν πως μια σειρά από δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας επωφελήθηκαν από αυτά τα προγράμματα χρηματοδότησης. Επιπλέον, τόνισαν πως είναι αδήριτη ανάγκη να υποβληθεί ανάλογη πλήρης μελέτη και από το Δήμο Μεσολογγίου για τα έργα ανανέωσης και συντήρησης του ΔΑΚ Μεσολογγίου. Υπάρχουν χρήματα για το Δήμο Μεσολογγίου στη Γ.Γ.Α Αθλητισμού και θα πρέπει να απορροφηθούν.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...