Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 18:05


ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WTM ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΗΙLOXENIA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  

PHILOXENIA

    Άκρως επιτυχής ήταν η παρουσία του Δήμου Λευκάδας στην  Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου και στην Philoxenia της Θεσσαλονίκης 2017.    Ο Δήμος Λευκάδας συμμετείχε στα περίπτερα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στις δύο εκθέσεις με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό και είχε σειρά συναντήσεων με  εκθέτες, εκπροσώπους περιφερειών, ταξιδιωτικών γραφείων και τουριστικών επιχειρήσεων, δημοσιογράφους και φορείς από όλον τον κόσμο ενημερώνοντάς τους για τις δυνατότητες συνεργασίας και επίσκεψης στην περιοχή μας.    Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Λευκάδας ήταν ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, που έδωσε σειρά συνεντεύξεων σε τηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά sites.
Στην αποστολή συμμετείχε ακόμα ο αντιδήμαρχος, κ. Αθανάσιος Περδικάρης, αρμόδιος σε θέματα τουρισμού, η επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας στο Δήμο, κ. Μαριάννα Καρφάκη, η σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα επικοινωνίας και πολιτισμού, κ. Ιωάννα Φίλιππα και η υπεύθυνη του γραφείου Τουρισμού του Δήμου, κ. Γεωργία Γράψα. Ιδιαίτερα πολύτιμη ήταν η συμμετοχή στην έκθεση του Λονδίνου η παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, κ. Μανώλη Θερμού.     Έντονη παρουσία και συμμετοχή στα περίπτερα των εκθέσεων έδωσαν αρκετοί τουριστικοί πράκτορες της Λευκάδας, που είχαν σειρά επαφών με συναδέλφους τους άλλων χωρών.
Το υλικό του Δήμου Λευκάδας και  ιδιαίτερα η κλειδοθήκη με το σήμα του Δήμου και το ενσωματωμένο USB stick με το οπτικοακουστικό υλικό προσφέρθηκε σε δεκάδες, συγκεκριμένους tour operators, οι επαγγελματικές κάρτες των οποίων βρίσκονται στο γραφείο Τουρισμού του Δήμου.     Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την φιλοξενία στα περίπτερα των εκθέσεων,  την αντιπεριφέρεια Λευκάδας, τους επαγγελματίες του Δήμου που συμμετείχαν στις εκθέσεις και βοήθησαν  στην εικόνα του Δήμου και στην διανομή του υλικού θεωρώντας πως η τουριστική προβολή του τόπου μας είναι υπόθεση όλων: φορέων και επαγγελματιών.     Η παρουσία της Λευκάδας στις διεθνείς εκθέσεις και η εξωστρέφεια των τουριστικών επιχειρήσεων είναι στοιχεία που βοηθάνε στην ανταγωνιστικότητα του τουρισμού στη Λευκάδα και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή μας.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...