Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα751
mod_vvisit_counterΧθές3990
mod_vvisit_counterAll3184245
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 15:41

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου ευχαριστείθερμά

τον Αθανασόπουλο Γεώργιο και την Γρέντζελου Ευσταθίατου Μουσικού Σχήματος «Άτροπον» για  την οικονομική συνεισφορά τους, καθώς μέρος των εσόδων   τηςμουσικοθεατρικής παράστασης «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου,που παρουσιάστηκετην Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017και ώρα 9 μμ., στον Κινηματογράφο «Ελληνίς», διατέθηκε για τις ανάγκες του Κοινωνικού  Ιατρείου.
Το σχήμα «Άτροπον» με 7 μουσικούς, 2 ηθοποιούς και έναν σκηνογράφο, ξετύλιξαν  το κουβάρι μιας από τις ωραιότερες ιστορίες της κρητικής λογοτεχνίας στη περίοδο της Αναγέννησης.
Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
 Ευχόμαστε εγκάρδια καλή  συνέχεια και επιτυχία στη μουσική πορείασας. Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
     ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...