Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2202
mod_vvisit_counterΧθές3893
mod_vvisit_counterAll3201660
°F | °C
invalid location provided
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΟ 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 18:45

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης φθορών στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. 

SXOLEIO.jpg-2

Συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν εντατικά ώστε ν’ αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκλήθηκαν στον αύλειο χώρο.Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Αδάμης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συγκεκριμένου σχολείου:«Η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών είναι προτεραιότητα και υποχρέωση μας απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα. Στο 17ο Δημοτικό Σχολείο σημειώθηκε, δυστυχώς,«επιδρομή» από εξωσχολικούς οι οποίοι κατέστρεψαν μέρος του συστήματος ύδρευσης αλλά και το πράσινο.
Αποκαταστήσαμε σε μεγάλο βαθμό τις φθορές  και  προχωρήσαμε σε διαμόρφωση του χώρου  φυτεύοντας  φυλλοβόλα  και αειθαλή δένδρα  τα οποία οι μαθητές θα μπορούν να περιποιούνται κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Ήδη την θερινή περίοδο συνεχίσαμε τις παρεμβάσεις  έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. Αντίστοιχες εργασίες έγιναν στο 3οκαι το 13οΔημοτικό Σχολείο, στο Αγγελόκαστροκαι το 7ο Νηπιαγωγείο ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης των αύλειων χώρων με κοπή χόρτων και κλάδεμα των δένδρων σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ».