Ιαν   Φεβρουάριος 2018   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1628
mod_vvisit_counterΧθές2996
mod_vvisit_counterAll2691907
°F | °C
invalid location provided
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ
Κυριακή, 30 Ιούλιος 2017 19:07

Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ:

«Για το Πάρκο καλό θα ήταν ο κ. Μοσχολιός να σιωπά»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Μοσχολιού για την διαχειριστική μελέτη του Πάρκου Αγρινίου δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ενημερώσω ότι η πράξη της Επιτρόπου να μην θεωρήσεικαι, εν τέλει, να καθυστερήσει περαιτέρωτο ένταλμα πληρωμής των μελετητών της Διαχειριστικής μελέτης για την ανάπλαση του Πάρκου,δεν έχει σχέση με την εκτέλεση του έργου. Αφορά μόνο στη διαδικασία πληρωμής και όχι στο χρονοδιάγραμμα τηςεξέλιξης του έργου. Εξάλλου η πράξη της Επιτρόπου δεν αποτελεί το τελικό στάδιο της όλης διαδικασίας.

Η μελέτη έχει παραληφθεί και έχει αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για γνωμοδότηση.

Επομένως κάθε κομπασμός περί«απόφασης παράνομης ανάθεσης»     αγγίζει τα όρια του πολιτικού θράσους.

Η αλήθεια είναι ότι το Πάρκο θα προχωρήσει. Οι όποιες ενέργειες δεν θα μπορέσουν να φρενάρουν το έργο. Κι αυτό γιατί αποτελεί δέσμευση και απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Στην υπόθεση του Πάρκου Αγρινίου καλό θα ήταν ο κ. Μοσχολιός να σιωπά.Οι Αγρινιώτες γνωρίζουν ότι, από δικές του αστοχίες και δικά του λάθη, η πόλη στερείται τόσα χρόνια το πάρκο της.

Θα πρέπει όλοι να μάθουν ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε για την υπογραφή της Σύμβασης για τη διαχειριστική μελέτη προβλέπεται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, είναι νόμιμη και τεχνικά άρτια.

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν φωτογραφική αφού προέκυψε ύστερα από πρόσκληση τριών τουλάχιστον υποψηφίων που διέθεταν τα προβλεπόμενα προσόντα. Πρέπει να θυμίσουμε ότι, σεαυτούς που έχουν αδύνατη πολιτική μνήμη, το έργο απεντάχθηκε με ευθύνη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, τον καταλογισμό ποσού περίπου 300.000 ευρώ αθροιστικά, εκ των οποίων τα 161.000 ευρώ ήδη πληρώθηκαν, αφού βεβαιώθηκαν προηγουμένως από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Η αλήθεια είναι ότι, θα περίμενε κανείς από τον κ. Μοσχολιό, να έκανε έστω κάποια υποτυπώδη βήματα υπευθυνότητας στις ανακοινώσεις του. Μάταια όμως. Και με τη σημερινή του δήλωση παραδίδει, για μία ακόμη φορά, θλιβερά μαθήματα απερίγραπτων ισχυρισμών.

Τα προσωρινά εμπόδια δεν είναι ικανά να στερήσουν την ικανοποίηση της παράδοσης του αναγεννημένου πάρκου στους δημότες μας».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...