Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα751
mod_vvisit_counterΧθές3990
mod_vvisit_counterAll3184245
°F | °C
invalid location provided
Νέα ματαίωση πλειστηριασμών στο Αγρίνιο..!
Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 15:24

 

Νέα ματαίωση τριών πλειστηριασμών επαγγελματικής στέγης συνέβη, σήμερα Τετάρτη 19 Ιούλη, στο Αγρίνιο.

plhstiriasmos

Στα Δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί από τις 3 το μεσημέρι πολύς κόσμος, μετά από κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣκαι του Σωματείου της πόλης«Δικαίωμα στη Ζωή».Ενεργητική ήταν η παρουσία του Εμπορικούσυλλόγου της πόλης δια του προέδρου του και μελών του Δ.Σ., τηςΟμοσπονδία ΕπαγγελματιοβιοτεχνώνΑιτωλ/νίας διά του προέδρου της. Παρών ήταν κι ο Πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και πολλοί ενεργοί πολίτες του Αγρινίου και της γύρω περιοχής, καθώς και πολλοί έμποροι- επαγγελματοβιοτέχνες.

Η αγωνιστικότητα, ο παλμός και η αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων, που ξεπέρασε τους 150 ανάγκασε τη συμβολαιογράφο να φύγει άπρακτη, από την αίθουσα των δικαστηρίων, μετά από περισσότερο από μια ώρα παρουσίας της στην έδρα.

Να σημειωθεί η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που διακριτικά προστάτευε την συμβολαιογράφο, την ώρα της παρουσίας της στην αίθουσα.

Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς διαρκώς βρίσκει όλο και περισσότερο ανταπόκριση από τους Αιτωλοακαρνάνες και μαζικοποιείται μέρα με τη μέρα. Η προσπάθεια των μελών της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην ανάπτυξη του κινήματος είναι καταλυτική!

Στόχος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ η ανάπτυξη ενός πλατιού κινήματος αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, όπου θα κυριαρχεί το μήνυμα, κανένας μόνος του στους πλειστηριασμούς, κανένας μόνος μπροστά τη μνημονιακή λαίλαπα!

Καλούμε τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και γιγαντώσουν το κίνημα αλληλεγγύης, το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...