Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα752
mod_vvisit_counterΧθές3990
mod_vvisit_counterAll3184246
°F | °C
invalid location provided
Μπαράζ πλειστηριασμών στο Αγρίνιο!!!
Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 18:50


Μετά τον πλειστηριασμό στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη (12/7),

που ματαίωσαν με την αγωνιστική τους παρουσία συλλογικότητες, ενεργοί πολίτες και πολλά μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σειρά παίρνει το Αγρίνιο.
Τρεις (3) πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης συμπολιτών Αγρινιωτών, την προσεχή Τετάρτη στις 19 Ιούλη, στις 15:30’ στα Δικαστήρια Αγρινίου και ακολουθούν άλλοι οκτώ(8) στις 26 Ιούλη 2017!
Οι πλειστηριασμοί δεν είναι αποτέλεσμα κακοπληρωτών πελατών των τραπεζών και του Δημοσίου  κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες! Είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής λεηλασίας, που έχει κάνει εφιαλτική τη ζωή των Ελλήνων!
Η μόνη ελπίδα για να σωθεί η λαϊκή περιουσία είναι ο συντονισμένος μαζικός αγώνας των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς από τις τράπεζες και το Δημόσιο! Ο Αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο τους ανήσυχους και δραστήριους πολίτες, μας αφορά όλους! Αν αφήσουμε τη φωτιά των πλειστηριασμών άσβεστη θα κάψει τα πάντα!
Οι συμπολίτες που δοκιμάζονται και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους οφείλουν σταθερά και δυναμικά να πλαισιώσουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς κι όχι μόνο στις ατομικές τους περιπτώσεις!
Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αιτωλ/νίας καλεί όλες τις συλλογικότητες του νομού, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, την Τετάρτη 19 Ιούλη, στις 15:30’, στα Δικαστήρια Αγρινίου, να ματαιώσουμε τους πλειστηριασμούς που πλήττουν συμπολίτες μας Αγρινιώτες!
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη !
Συμμετέχουμε στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς!

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...