Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2198
mod_vvisit_counterΧθές3893
mod_vvisit_counterAll3201656
°F | °C
invalid location provided
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ
Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 19:08

Την Τετάρτη 28-7-2017ξεκινά το 33ο Πανελλήνιο

ΠρωτάθλημαΠοδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδοςπου διοργανώνει οΔικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμος Αγρινίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε επτά δημοτικά γήπεδα του Αγρινίου. Το ΔΑΚ Αγρινίου, Δοκιμίου, Καλυβίων, Παπαδατών, Καινουργίου, Καραπαπά και Παναιτωλίου τα οποία, μετά την ανακατασκευή τους, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τις 16 ομάδες που μετέχουν στην τελική φάση όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης: «Η Δημοτική Αρχή από την έναρξη της θητείας της είχε θέσει ως στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εντάσσονται σ' αυτή την προσπάθεια, η οποία θα συνεχισθεί και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις , όπως του γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνουκαι τουΑγίου Ανδρέα στα οποία το επόμενο διάστημα αναμένεται έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή τους».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...