Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα751
mod_vvisit_counterΧθές3990
mod_vvisit_counterAll3184245
°F | °C
invalid location provided
Θέμα: ΘΕΑΤΡόpolice. Ο ληστής ξαναχτυπά!
Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 20:42

 

Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 20:00 η θεατρική μας ομάδα

θα ανεβάσει για δεύτερη φορά τον θεατρικό μονόλογο «Ο ΛΗΣΤΗΣ» μετά την επιτυχία και τις θετικές κριτικές που έλαβε στις 29/01/17 που ανέβηκε για πρώτη φορά στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Αυτή τη φορά η παράσταση θα ανέβει στην εκδήλωση «Θεατρικοί μονόλογοι» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Παραβόλας και η θεατρική του ομάδα στο Γυμνάσιο- λύκειο Παραβόλας.

Στο έργο «Ο ΛΗΣΤΗΣ» που ερμηνεύεται απ’ τον Θύμιο Παπαγρίβα σε σκηνοθεσία της Γιούλης Μαρούση, παρουσιάζεται η ιστορία ενός ληστή η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα ακαθόριστο χρονικά τοπίο. Ο Ληστής της παράστασης δεν είναι μόνο ένα παραβατικό -σύμφωνα με τις ισχύουσες δομές- πρόσωπο. Είναι ένας αντιφατικός, πολύσημος άνθρωπος με πάθη, ζήλιες, μίση, αγάπη. Μια φλεγόμενη φιγούρα που διηγείται την δική της ιστορία, την δική της εκδοχή της Ιστορίας, ένας αρνητής της τάξης που επικηρύχθηκε από τον κόσμο επειδή διατύπωσε τον δικό του. Ένας μεγαλειώδης ιερός μάγκας , στοιχειωμένος  από την ίδια του τη λεβεντιά, να σηκώνει με τη θηριώδη ευρωστία του, εσωτερική και εξωτερική, το «γιατί» του αδικημένου και να το κάνει δίκιο.

Καλούμε όσους αγαπούν το θέατρο και όσους δεν κατάφεραν να δουν το έργο την πρώτη φορά που ανέβηκε να γεμίσουν την αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου – λυκείου Παραβόλας.