Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗΣΤΗ ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 20:13

 

--------------------------------------------------

ΚΡΕΙΤΤΟΝ... ΤΟ ΣΙΓΑΝ

(ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ!).

Προσφάτως αναρτήθηκε στα τοπικά μέσα μία ανακοίνωση – καταγγελία για καθυστερημένη (!!!) παράδοση των έργων των μεγάλων οδικών δικτύων στον νομό μας και γενικότερα, από την τοπική οργάνωση της Ν.Δ.                                                                                                   

  Δεν θα μπαίναμε στον πειρασμό να απαντήσουμε , αν οι αγαπητοί της Ν.Δ. στον Νομό μας δεν υπερέβαλλαν εαυτούς σε παραπληροφόρηση , υποκρισία και αγοραίο λαϊκισμό σχετικά με τα μεγάλα οδικά έργα. Φαίνεται ότι, όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πατρονάρεται επικοινωνιακά και δεν υποκαθίσταται στις δημόσιες εμφανίσεις από τα γνωστά κανάλια και ιστοσελίδες της διαπλοκής, γίνεται γραφικό και θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες του δικομματισμού και των πάλαι ποτέ επικοινωνιακών μεγαλείων , όπου δεν υπήρχε αντίπαλος, γιατί είχαν φροντίσει να μην ακούγεται οποιαδήποτε αντίθετη φωνή.                                                                                                                                                

Ο συντηρητικός πολιτικός χώρος γενικότερα αυτό το χρονικό διάστημα βγάζει προς τα έξω μία μεμψιμοιρία που υποδηλώνει επικοινωνιακό αδιέξοδο , αφού όλη η επικοινωνιακή και γενικότερα πολιτική τακτική και στρατηγική τους απέτυχε οικτρά, η κινδυνολογία τους πέφτει ημέρα με την ημέρα στο κενό, η χώρα τους αφήνει πίσω και η μοναδική ελπίδα τους είναι η τοξική προπαγάνδα των μέσων διαπλοκής , των «δικών τους» μέσων. Φαίνεται ότι η αρνητική προπαγάνδα έγινε δεύτερη φύση της Ν.Δ.

Τα μεγάλα οδικά δίκτυα επιτέλους ολοκληρώθηκαν , οι πολίτες της χώρας και της περιοχής θα κινούνται σε περισσότερο ασφαλείς δρόμους, τα έργα αυτά μετά από χρονικό διάστημα δέκα και πλέον ετών παραδόθηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αυτό -είτε αρέσει είτε δεν αρέσει- πιστώνεται στην Κυβέρνηση (την, κατ΄ αυτούς, ανίκανη , επικίνδυνη και επιζήμια για τον λαό ). Τα έργα ολοκληρώνονται στον συντομότερο δυνατό χρόνο με μείωση του τελικού κόστους κατά 746 εκατομμύρια συνολικά μετά την αναδιαπραγμάτευσή τους ( αλήθεια,από πού προκύπτει ότι πληρώσαμε ρήτρες εκατοντάδων εκατομμυρίων;) και επίκειται η επόμενη γενιά έργων υποδομής στον Νομό μας, με πρώτιστο μέλημα την σύνδεση της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια, που «ξέχασαν» να κάνουν οι προηγούμενοι, η βελτίωση και ανακατασκευή των δύο τμημάτων προς την Ιόνια ( Αγρίνιο –Κεφαλόβρυσο και Αγρίνιο – Κουβαράς ), τα εσωτερικά οδικά δίκτυα του Νομού μας, καθώς και ο δρόμος Αγρινίου – Καρπενησίου, ούτως ώστε ο Νομός μας να γίνει ένας σύγχρονος Νομός, που θα είναι ενταγμένος εμπορικά και συγκοινωνιακά με την υπόλοιπη Ελλάδα .                                                          

Αυτά για την ώρα και ψυχραιμία και υπομονή σε αυτούς που ανησυχούν και καταγγέλλουν στο κενό .

Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίαςτου ΣΥΡΙΖΑ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...