Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΠΟΤΑΜΟΣ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ «Ε» ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 21:24

Κύμα αποκαλύψεων για «ιερές μπίζνες» κακουργήματα και «μαύρο χρήμα»,

γόνους πολιτικών που έχουν πάρει μεγάλες δουλειές

και αμείλικτα ερωτήματα για το Survivor

 

Οι τηλεθεατές που επιζητούν την ουσιαστική ενημέρωση και την αλήθεια βρήκαν πάλι το αποκούμπι τους. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής προβλήθηκε από το «Ε» η δημοφιλής εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και έτυχε θερμής υποδοχής!

Ο παρουσιαστής και οι καλεσμένοι του επεξεργάσθηκαν καυτά θέματα της επικαιρότητας και «έπεσαν βροχή» οι αποκαλύψεις.

Κατά πρώτον έγινε αποκάλυψη ότι η μία από τις δύο ΕΔΕ που έχουν διαταχτεί και διενεργούνται -αφενός στην Α΄ Δ.Ο.Υ. και αφετέρου στην Δ΄Δ.Ο.Υ. της Αθήνας –σχετίζεται με πρόστιμα πολλών εκατομμυρίων μεγάλου καναλάρχη για φοροδιαφυγή που διαπιστώθηκε στην διαδικασία της αύξησης του μετοχικού του κεφαλαίου.

Μάλιστα προαναγγέλθηκε μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ θα επακολουθήσουν κι άλλες συγκλονιστικές αποκαλύψεις , που θα «βάλουν φωτιά».

Επίσης έγινε αναφορά στην σύζυγο του κ. Γ. Στουρνάρα, η εταιρεία της οποίας διατηρούσε συστηματική επαγγελματική συνέργεια, με την Novartis, χωρίς φυσικά τούτο να είναι από μόνο του επιλήψιμο, όμως οι τραπεζικές συναλλαγές είναι κατανοητό γιατί μπορεί να προκαλούν το ενδιαφέρον της δικαστικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί αν υπήρχε μία μόνο διαδρομή ανάμεσα στους δύο συμβαλλόμενους και όχι περισσότερες προς τρίτους .

«ΙΕΡΕΣ» ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ !

Δίπλα στο «ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» προσετέθη και το «Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΚΟΥΕΙ;»

Κάθε Κυριακή θα υπάρχει και ένα ρεπορτάζ που θα «βάζει φωτιά σε.. λερωμένα ράσα».

Στην «πρεμιέρα» της εκπομπής, λοιπόν, ο Πέτρος Κουσουλός (υπεύθυνος έκδοσης e-reportaz) απεκάλυψε τις ιερές μπίζνες που κάποιοι κάνουν με τα τάματα των πιστών στην Παναγιά της Τήνου.

Το ΣΔΟΕ και η Δικαιοσύνη ασχολούνται με τους πρωταγωνιστές που μετατρέπουν τα ιερά αναθήματα, σε ράβδους χρυσού.

Την επόμενη Κυριακή προαναγγέλθηκε ότι θα παρουσιαστούν συγκλονιστικά στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία καθώς και μαγνητοφωνημένες συζητήσεις.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Γκουριώτης (εκδότης - διευθυντής pronews) μίλησε για τους λογαριασμούς στο εξωτερικό του Γιάννου Παπαντωνίου και αναμένεται με ενδιαφέρον την επόμενη Κυριακή η αποκάλυψη ντοκουμέντων.

ΝΤΑΣΚΑΣ: ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ, 180 ΕΚ. ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ

ΕΝΩ ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΔΟΥΛΕΙΕΣ»!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας (Ntokoumenta.gr), ο οποίος προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Συνεταιριστική Τράπεζα της Λαμίας. Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας εντόπισε κακουργηματικές πράξεις πίσω από θαλασσοδάνεια που φθάνουν τα 180 εκατ. ευρώ!

Με την ευκαιρία, ο ασυμβίβαστος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ και αποκάλυψε ότι έχουν σχηματισθεί δικογραφίες και ήδη με την υπόθεση ασχολείται ο εισαγγελέας Γ. Καλούδης.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αναφορά του δημοσιογράφου Γ. Ντάσκα στους συγγενείς πρωτοκλασάτων πολιτικών, που έχουν μεγάλες «δουλειές» με κρατικές επιχειρήσεις, και ΔΕΚΟ μέσω εταιρειών επικοινωνίας.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ

Τέλος, ο Γ. Ντάσκας με αφορμή την νέα απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων, που αφορά την ΑΥΓΗ, την KONTRANEWS, την ZOUGLA.GR, το DOCUMENTO και άλλα ΜΜΕ, σχετικά με την δημοσίευση δηλώσεων για την εξωσυζυγική σχέση, ανωτάτου δικαστικού είπε ευθέως ότι αναληθώς αναφέρεται η απόφαση σε καταδίκη του, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή καταδικάστηκαν οι δικαστές του!

Με την σειρά του, ο Παναγιώτης Τζανετάτος (δημοσιογράφος newpost) έδωσε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για την ειδική προανακριτική επιτροπή, που θα συγκροτηθεί από 21 βουλευτές και θα έχει χρέη ανακριτού – εισαγγελέως και η οποία μέσα σε τρεις μήνες καλείται να αξιοποιήσει όλο το υλικό για το μαύρο χρήμα που έρεε στην εποχή Σημίτη.

Ενώ αναφέρθηκε και στην σύσταση της νέας εξεταστικής επιτροπής για τις ρεμούλες που έγιναν στον χώρο της Υγείας από το 1997 έως το 2014.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΘΑΨΑΝ» !

Επίσης, ο Ανδρέας Παπακυριακόπουλος (πολιτικός αναλυτής) απεκάλυψε αυτό που κανένα κανάλι δεν ανέφερε καν, την καταδίκη Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Ο πολιτικός αναλυτής αναφέρθηκε στην προ ημερών δίκη και είπε ότι:

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι στην πρόσφατη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πειραιώς είδαν ξεκάθαρα τα εξής:

H Eurostat προσπάθησε με σαθρά επιχειρήματα και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας (συνηθισμένη πλέον πρακτική της) να βγάλει την Ελλάδα «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, εκμεταλλευόμενη την υπόθεση της μήνυσης του πρώην Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ κατά του Γεωργίου για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Δελτίου Τύπου του Γεωργίου που τον αποκαλούσε στατιστικό απατεώνα και λαθρόχειρα».

Ολοκληρώνοντας, ο Α. Παπακυριακόπουλος επισήμανε:

«Το Δικαστήριο απέδειξε ότι δεν είμαστε ούτε ιθαγενείς των χρόνων της ανακάλυψης της Αμερικής, ούτε δούλοι και καταδίκασε σε φυλάκιση ενός χρόνου τον Γεωργίου».

ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ 10 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ 40 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Εξάλλου, ο Πέτρος Παπαβασιλείου (δημοσιογράφος fmvoice) αναφέρθηκε σε δέκα πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και πρώην Υπουργοί και 40 τραπεζίτες, οι οποίοι βρίσκονται στην πορισματική πρόταση του Εισαγγελέα Καλούδη για παραπομπή τους για κακουργηματικές πράξεις.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Επίσης η εκπομπή ασχολήθηκε   με το πώς και το γιατί έχει « λοκαριστεί» το όνομα Στρουρνάρα στην υπόθεση NOVARTIS. Ο δημοσιογράφος μίλησε για μία άγνωστη συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ βάσει της οποίας υπήρξε ανταλλαγή στοιχείων και ανάμεσα στα ονόματα που διαθρυλείται ότι περιλαμβάνονται είναι και το όνομα του τ. Υπουργού Οικονομικών και νυν Διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα !

«ΤΟ SURVIVOR ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ!»

Μεγάλο μέρος της εκπομπής αφιερώθηκε στα ερωτήματα καταγγελίες που έθεσαν οι τηλεθεατές και θα μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος για το «παιχνίδι» Survivor.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Χρήστος Γούδης έκανε λόγο για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που γίνεται κοινωνικό πείραμα, με στόχο τη μελέτη της τηλεοπτικής χειραγώγησης των συνειδήσεων των φτωχοποιημένων με τα μνημόνια Ελλήνων και συμπέρανε στο εξής:

Το μήνυμα στους τηλεθεατές είναι ότι, για ένα πιάτο φαγητό, τα πάντα επιτρέπονται, χωρίς μάλιστα κανένα όριο, αφού κανένας εξευτελισμός, καμία ρουφιανιά ή προδοσία, κανένα συναισθηματικό ξεγύμνωμα, δεν είναι ντροπή προκειμένου να επιβιώσεις.

ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ AGB

Η εκπομπή, τέλος, επανέφερε στην επικαιρότητα τις μετρήσεις της AGB, που ανέκαθεν αμφισβητούνταν, γιατί πίσω τους είναι τεράστια τα οικονομικά, διαφημιστικά συμφέροντα. Ανάμεσα στ’ άλλα ο βαθύς γνώστης του θέματος Κυριάκος Τόμπρας (Πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ) ο οποίος εξιστόρησε τα αμαρτήματα της ανέλεγκτης AGB αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ήδη από την προηγούμενη δεκαετία οι καταγγελίες για αλλοίωση των μετρήσεων, έφτασαν στον Εισαγγελέα ο οποίος κατέληξε σε πόρισμα- καταπέλτη, ενώ είχε ήδη αρχίσει ένορκη διοικητική εξέταση κατά την οποία δεν προέκυψε δόλος!

Η έρευνα τότε είχε στραφεί στην ιδιοκτησιακή σχέση μελών του ΔΣ της AGB με διαφημιστικές εταιρείες, οι οποίες πριμοδοτούσαν συγκεκριμένα κανάλια κι εκπομπές, στις οποίες έβαζαν χορηγίες.

Ακόμα η έρευνα είχε επικεντρωθεί στα μηχανάκια τα οποία είτε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ σε πολλές περιπτώσεις, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, όπως προστάζει ο νόμος, σε διάστημα από 2 έως 6 μήνες. Υπήρχαν μάλιστα χρήστες που είχαν μηχανάκια ακόμα και 8 χρόνια!!!  Σύμφωνα με τις έρευνες μάλιστα, ανάμεσα σε όσους είχαν μηχανάκι, βρέθηκαν και υπάλληλοι τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως τότε του MEGA), ή και στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Παραμένει άγνωστο κατά πόσο το δίκτυο των σχεδόν 1700 αποκωδικοποιητών, λειτουργεί καθημερινά ομαλά. Έχουν γίνει καταγγελίες από πρώην εργαζόμενους της AGB ότι υπήρξαν παλιότερα μέρες που λειτουργούσαν αξιόπιστα μόλις 90 με 110 μηχανάκια σε όλη την Ελλάδα!»

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...