°F | °C
invalid location provided
Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Γηπέδου Τσουκαλάδων
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 21:45

 – Χρηματοδότηση παρεμβάσεων για το Κλειστό

– Δρομολόγηση δημιουργίας βοηθητικών αθλητικών χώρων.

LEYKADA-GHPEDO.jpg-2

Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκαν, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Σπύρος Πολίτης και υπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Γήπεδο Τσουκαλάδων Δήμου Λευκάδας – συνθετικός χλοοτάπητας» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος θα προχωρήσει στη δημοπράτησή του.

Στη συνάντηση υπήρξε δέσμευση του Υφυπουργού για την ανακοίνωση, εντός των προσεχών ημερών, ένταξης στο ΠΔΕ 2017 της μελέτης που έχει υποβάλλει ο Δήμος για παρεμβάσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο προϋπολογισμού 138.000 ευρώ.

Επίσης ο κ. Βασιλειάδης επαναβεβαίωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης για δημιουργία βοηθητικών αθλητικών χώρων στο Δήμο μας, δηλώνοντας ότι παρεμβαίνει προσωπικά στην εξεύρεση λύσης για παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου, δίπλα στη Μαρίνα, από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ε.Τ.Α.Δ.) στο Δήμο Λευκάδας.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο παρακολούθησαν τον 2ο ημιτελικό του FinalFourΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Κλειστό της Γλυφάδας.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...