Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1388
mod_vvisit_counterΧθές3010
mod_vvisit_counterAll3070554
°F | °C
invalid location provided
Οι άνθρωποι της ΓΕΑ
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 19:27

Στη γιορτή του αθλητισμού, η οποία ήταν αφιερωμένη

στη μνήμη του σπουδαιότερου Aγρινιώτη δρομέα, Μιχάλη Κούση, δυναμική ήταν η παρουσία της ομάδας στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής που θα μπορούσαν να αποτίσουν οι άνθρωποι της ΓΕΑ, αφο-mixalis-kousis-2-1ύ ο Μιχάλης αναδύθηκε από τα σπλάχνα της, ανδρώθηκε και μεγαλούργησε ως αθλητής, τιμώντας τα χρώματα του συλλόγου του τόσο στο πανελλήνιο αθλητικό στερέωμα όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Έτσι όλη η δύναμη του στίβου της ΓΕΑ συμμετείχε σε όλους τους αγώνες. Πάνω από 300 παιδιά πλημύρισαν την οδό Χαριλάου Τρικούπη δίνοντας ένα δυνατό παρόν στον αγώνα των 1000μ. και αφήνοντας την υπόσχεση για αισιόδοξη συνέχεια.

Στους αγώνες των 5000μ., των 10000μ. και στον Ημιμαραθώνιο η αγωνιστική ομάδα με τους πρωταθλητές πήρε όλες τις πρωτιές, πετυχαίνοντας μια ανεπανάληπτη παρουσία, η οποία δεν έχει συμβεί ξανά στα δέκα χρόνια του θεσμού.

Ο Κώστας Σταμούλης και η Γεωργία Σταμούλη ήταν οι νικητές στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο με πολύ καλές επιδόσεις, παρά το βροχερό καιρό, στη νέα κατά 200μ. μεγαλύτερη διαδρομή. Στα 5000μ. νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Σταμούλης με δεύτερο τον Ηλία Αϋφαντόπουλο και στις γυναίκες η δεκαπεντάχρονη Στέβη Σίμου κατέκτησε τη νίκη. Στα 10000μ. την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θοδωρής Αρωνιάδας ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η παλιά πρωταθλήτρια και προπονήτρια των ακαδημιών στίβου, Ελένη Νικολοπούλου. Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν και οι μαραθωνοδρόμοι αθλητές της ΓΕΑ που τίμησαν και αυτοί τον Μιχάλη Κούση.

, παράγοντες, προπονητές και αθλητές αισθάνονται υπερήφανοι που με τον αγώνα τους δήλωσαν την παρουσία τους σε αυτή τη γιορτή και απέδωσαν σεβασμό και τιμή στον δικό τους, Μιχάλη Κούση.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...