°F | °C
invalid location provided
Οκτώ (8) άτομα πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για ένα (1) χρόνο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 21:42

Οκτώ (8) άτομα πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για ένα (1)

χρόνο στο Νοσοκομείο Μεσο

PANOS

λογγίουΔημοσιεύθηκε η υπ’ αριθ. 13/2016 Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ που αφορά το «Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης 4.000 Μακροχρόνια Ανέργων στον Δημόσιο Τομέα της Υγείας του άρθρου 64 του Ν. 4430/2016». Από την εν λόγω πρόσκληση προκύπτει με σαφήνεια ότι δεν αποτελεί κοινωφελή εργασία καθότι και οι αμοιβές και τα λοιπά επιδόματα και υπερωρίες (π.χ. επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας) είναι πλήρως εναρμονισμένα με την υφιστάμενη εργατική νομοθεσία (βλ. σχετική πρόσκληση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ). Οι σχετικές αιτήσεις υποβάλλονται ήδη στον ΟΑΕΔ από 12/12 λήγουν στις 22/12/2016.
Για την Αιτωλ/νία, η Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ενισχύεται με την μερίδα του λέοντος όσον αφορά το προτεινόμενο προσωπικό. Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται:
    ΔΕ βοηθών Νοσηλευτικής: ένας (1)
    ΔΕ οδηγών πληρωμάτων – ασθενοφόρων: ένας (1)
   ΠΕ Φυσικών – Ακτινοφυσικών ιατρικής: ένας (1)
   ΤΕ Μαίες – Μαιευτές: δύο (2)
  ΤΕ Νοσηλευτών: ένας (1)

   ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας: ένας (1)
  ΤΕ Ψυχοθεραπείας (για ΚΕΦΙΑΠ): ένας (1)
Σύνολο οκτώ (8) άτομα σε σύνολο δώδεκα (12) για την Αιτωλ/νία.
Ενημερώνουμε επίσης ότι στο τελικό στάδιο είναι η διαδικασία αξιολόγησης και η επιλογή από το Συμβούλιο Κρίσεων για την τοποθέτηση των τεσσάρων (4) μονίμων ιατρών, δηλαδή δύο (2) παθολόγων, ενός (1) καρδιολόγου και ενός (1) νεφρολόγου, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν πιθανότατα εντός του Ιανουαρίου του 2017.
Τέλος, ως προς την λειτουργία του αξονικού τομογράφου που ειρήσθω εν παρόδω το κάλυμμά του βρέθηκε εκτός του χώρου λειτουργίας του και όχι ο αξονικός, ο οποίος παρουσιάζει συνεχείς βλάβες – έχει ήδη υποβληθεί αίτημα στο Υπουργείο Υγείας από την 6η ΥΠΕ και ελπίζουμε σύντομα στην προμήθεια νέου, ούτως ώστε να λυθούν οριστικά τα τεχνικά προβλήματα που συνεχώς διαπιστώνονται.