Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα6418
mod_vvisit_counterΧθές6542
mod_vvisit_counterAll5996138
°F | °C
invalid location provided
επαναδραστηριοποίηση του Θεατρικού Τμήματος.
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 21:21

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, το αρχαιότερο Αθλητικό

και Πολιτιστικό Σωματείο της πόλης, με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων συνεχούς δράσης και προσφοράς στην τοπική κοινωνία, ανακοινώνει την επαναδραστηριοποίηση του Θεατρικού Τμήματος.

Το Θεατρικό Τμήμα θα περιλαμβάνει Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων και Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά. Σε όλα τα τμήματα εμψυχώτρια και υπεύθυνη θα είναι η Γιούλη Μαρούση, επαγγελματίας ηθοποιός και σκηνοθέτις, με ειδικές σπουδές και μεγάλη επαγγελματική πείρα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και παράλληλα θα ξεκινήσει και το Θεατρικό Παιχνίδι για παιδάκια 4 ετών και πάνω, που θα γίνεται κάθε Τετάρτη 4.30 – 6.00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο ξεκινώντας από 2 Νοεμβρίου.

Οι προσφερόμενες θέσεις και στα δύο Τμήματα είναι περιορισμένες. Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Μεγάρου και στο τηλέφωνο 2641024767.