Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα102
mod_vvisit_counterΧθές210
mod_vvisit_counterAll8120594
°F | °C
invalid location provided
Αγρίνιο: Διήμερο Καρδιολογικό Συνέδριο
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 14:44

 

 
 
Στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί το 4ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016 στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1 Οκτωβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με ομιλητές διακεκριμένους Καρδιολόγους από όλη την Ελλάδα.
Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης – πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, μέλη Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες .
Διακεκριμένοι Καρδιολόγοι όπως ο Αν. Καθηγητής και Αντιπρόεδρος της ΕΚΕ κ. Τσιούφης, ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας, ο τέως Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Καλλικάζαρος και οι Καθηγητές κ. Κρεμαστινός, Στεφανάδης, Τούσουλης και Μανώλης θα ενημερώσουν για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιοαγγειακών Παθήσεων.
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου 2016) η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Aγρινίου,  θα τοποθετήσουν  σε κεντρικό σημείο της πόλης «περίπτερο» ενημέρωσης των πολιτών για τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα και την αξία της πρόληψης.
Το συντονισμό του Επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου έχει ο Αν. Καθηγητής Καρδιολογίας στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ) κ. Κωνσταντίνος Τσιούφης ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας επεσήμανε το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των γιατρών στην περιφέρεια, την αποδοτικότητα τους, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών στις Ιατρικές Μονάδες.
ΕΡΤ
Σύνταξη: Νίκη Παπαδούλα