°F | °C
invalid location provided
ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ :
Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 18:30

 ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

 
Με τη φράση- σήμα κατατετθέν του «Ναι ρε φίλε» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων και την...
ανάκρουση του εθνικού ύμνου, συμπληρώνοντας υπερήφανα αυτή τη φορά: «Ναι ρε Ελλάδα»!
Εμφανής ήταν η συγκίνησή του στην απονομή οπότε και δάκρυσε συγκινημένος στο άκουσμα του εθνικού ύμνου. «Το πιο σημαντικό είναι ότι ακούστηκε για δεύτερη φορά εδώ στην Βραζιλία ο Εθνικός μας ύμνος», τόνισε.
«Έχουμε την ψυχή να πηγαίνουμε εκεί που μας αξίζει και να ακούμε τώρα τον Ζορμπά του Θεοδωράκη σε όλο το στάδιο. Θέλω να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στον πατέρα μου, που έχει "φύγει", στον προπονητή μου και στην Ελλάδα», δήλωσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης.
Λευτέρης Πετρούνιας: Το πιο σημαντικό είναι ότι ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος
Αμέσως μετά είπε: «Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό. Έχω προετοιμαστεί καλά, δουλεύω με υπομονή και χρειάζεται και λίγη τύχη. Δεν είχαμε τραυματισμούς, κρατήσαμε καλά τις δυνάμεις μας».
Στη μικτή ζώνη αναφέρθηκε στον αγώνα, λέγοντας: «Είχα αγωνία, αλλά στο μυαλό μου είχα κλειδώσει μια Χ άσκηση, που εκτελέστηκε όπως την είχα σχεδιάσει, για έναν Χ βαθμό, που ήρθε. Μόλις είδα τον βαθμό, κατάλαβα ότι πλέον έχω πολλές πιθανότητες να νικήσω».
Και για την... επόμενη μέρα: «Θέλω να κάνω διακοπές και να ξεκινήσω πλέον τη νέα τετραετία για να κάνω το... repeat. Γιατί ένας μεγάλος αθλητής πρέπει να έχει διάρκεια».
Ο Πετρούνιας αποκάλυψε πως αυτό που του είπε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, όταν έσπευσε να τον συγχαρεί ήταν: «Είδες, είναι όπως την ημέρα που έγινες η πρώτος λαμπαδηδρόμος».
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...