Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα277
mod_vvisit_counterΧθές295
mod_vvisit_counterAll8167928
°F | °C
invalid location provided
Αναρτήθηκαν οι οριστικές λίστες για τις προσλήψεις γιατρών στις ΜΕΘ
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 14:33


 

iatroi_meu.jpg

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων της από 9-2-2016 υπ’ αριθμ. 253 προκήρυξης αναφορικά με τους γιατρούς που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). 


Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, οι 100 γιατροί αναμένεται να τοποθετηθούν στις ΜΕΘ τις επόμενες ημέρες ενώ έχουν αναρτηθεί και οι πίνακες με  τους επιτυχόντες νοσηλευτές ΠΕ και ΤΕ που θα στελεχώσουν τις ΜΕΘ- οι  πίνακες για τις θέσεις ΔΕ θα ανακοινωθούν προσεχώς σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ- και  εντός του Ιουνίου θα βγει και ο οριστικός  πίνακας για τους 400 νοσηλευτές.  


Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, «το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Συνεδρίασή του στις 15 Ιουνίου 2016 ενέκρινε τις εισηγήσεις της Επιτροπής Ενστάσεων και της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφάσισε την ανάρτηση του οριστικού πίνακα επιτυχόντων, αποτυχόντων και αποκλεισθέντων, καθώς και αυτών που δεν αποδέχονται το διορισμό τους, που αποτελούν και τους μοναδικούς Πίνακες που ενέκρινε το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ».


Με βάση τους Πίνακες αυτούς καλούνται οι επιτυχόντες να δηλώσουν αποδοχή της πρόσληψής τους. Για τις θέσεις που παραμένουν άγονες, θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν εκ νέου υποψηφιότητά τους, με την επαναπροκήρυξη των θέσεων αυτών.


Με βάση την εισήγηση αυτή αναρτώνται οι Πίνακες επιτυχόντων, ΤΕ επιλαχόντων, αποτυχόντων, αποκλεισθέντων, που αποτελούν και τους μοναδικούς Πίνακες που ενέκρινε το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ. 


Με βάση τους Πίνακες αυτούς καλούνται οι επιτυχόντες να δηλώσουν αποδοχή της πρόσληψής τους.