Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα336
mod_vvisit_counterΧθές304
mod_vvisit_counterAll8125354
°F | °C
invalid location provided
ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ.
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 17:12

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΓΑΠΗΣ.

FESTIBAL.jpg-YGIASΕυρεία ανταπόκριση είχε το πρώτο φεστιβάλ υγείας ενημέρωσης, πρόληψης και αγάπης, που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με την Π.Δ.Ε., οι τρεις συλλογικότητες ( Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α,, Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας ΕΕΑΣΚΠ και Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ) στην Πλαζ του ΕΟΤ Πάτρας.
 Πολλοί Πατρινοί κατέκλυσαν από το πρωί τις εγκαταστάσεις της Πλαζ ΕΟΤ και ενημερώθηκαν από τα περίπτερα των συλλόγων σε θέματα υγείας και παρακολούθησαν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα επιτραπέζια παιχνίδια.
Το φεστιβάλ έκλεισε με χορευτικό πρόγραμμα από το αντίστο

ιχο τμήμα του Δήμου Πάτρας και την επίβλεψη του δασκάλου Χρήστου Γιαννόπουλου και με παράσταση Καραγκιόζη.
Το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και από τον Δήμο ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Πελεκούδας και ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών ο αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας.
Την ικανοποίησή τους, για την αυθόρμητη προσέλευση των συμπολιτών, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι των τριών συλλόγων και εκμυστηρεύτηκαν πως θα το επαναλάβουν του χρόνου με διήμερη διάρκεια.
Ευχαριστούν τους Συλλόγους της περιοχής για τη συμμετοχή τους, και τους εθελοντές του Δήμου, του Ε.Ε.Σ. , καθώς και τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές των συλλόγων τους.
Ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς που υποστήριξαν με τις δωρεές τους στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ.
Συγκεκριμένα:  Γέφυρα Α.Ε., Πυλώνες Αλληλεγγύης, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Δερβίσης, Ν. Καρκούλιας, Κρόνος, Φάκαλος, Πλέγας, Λοτσάρης. Μαθιος, Caravel, Carna, Κυριαζής, Ζησιμόπουλος, Δ.Κανελλόπουλος, Κοντογιαννάτος, Κωνσταντόπουλος, Μανίκας, Π.Πετρόπουλος, Σταθούλιας, Φιλοπουλος.
Τέλος ευχαριστούν αυτούς που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το 1ου Φεστιβάλ Υγείας.