Αύγ   Σεπτέμβριος 2020   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2435
mod_vvisit_counterΧθές6565
mod_vvisit_counterAll6311263
°F | °C
invalid location provided
,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 16:15

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1» και την εκπομπή «Παραφιλολογίες» του δημοσιογράφου, Νίκου Ευαγγελάτου.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη: •    Δεν θα είμαι υποψήφιος με καμία άλλη διαδικασία παρά μόνο με αυτή. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ανανεωθεί μόνο αν υπάρχε

KYRIAKOS-MHTSOTAKHS

ι σημαντική συμμετοχή φίλων του κόμματος και αν δώσει φωνή στον ανώνυμο Νεοδημοκράτη

.•    Δεν πρέπει να δώσουμε την εντύπωση ότι αυτή η εκλογή είναι μια εκλογή που αφορά σε παρασκηνιακές συναλλαγές.

•    Η Νέα Δημοκρατία θα είναι ένα ανοιχτό κόμμα με ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα που θα παράγει εφαρμοσμένη πολιτική και θα αφορά κοινωνικά στρώματα με τα οποία σήμερα έχουμε πάρει διαζύγιο. Ένα κόμμα ανοιχτό σε νέες

ιδέες και νέους ανθρώπους.

•    Φαντάζομαι τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα πολύ πιο δημοκρατικά οργανωμένο ώστε να δίνεται φωνή στη βάση για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών.

•    O Πρόεδρος πρέπει να λογοδοτεί και να έχει τετραετή θητεία, η οποία θα ανανεώνεται στο Συνέδριο του κόμματος. Εφόσον δεν ανανεωθεί θα πηγαίνουμε στην κοινωνία για να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος

.•    Έχω ένα ξεκάθαρο κεντροδεξιό φιλελεύθερο στίγμα. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επαναπροσδιορίσει τι τη διαχωρίζει από την Αριστερά.

•    Εμείς πρεσβεύουμε τις ίσες ευκαιρίες και μετά ο κάθε πολίτης ανάλογα με τις δυνατότητές του προχωράει σε αυτήν τη ζωή. Το Κράτος παρέχει ένα δίχτυ κοινωνικής ασφάλισης σε αυτούς που μένουν πίσω. Η Αριστερά πρεσβεύει την ίση κατάληξη αυτής της πορείας. •    Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να στηρίξει οποιαδήποτε πολιτική που αφορά σε αύξηση φόρων. Θα ψηφίσουμε πολιτικές ανοίγματος αγορών και πολιτικές ιδιωτικοποιήσεων και ορισμένες λελογισμένες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό, οι οποίες είναι απαραίτητες.

•    Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τις κόντρες Μητσοτακικών - Καραμανλικών. Η Νέα Δημοκ

ρατία ταλαιπωρήθηκε από μια αντίληψη η οποία σε κάποιους παρέπεμπε σε παλιές φεουδαρχίες. Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στους απλούς και ανώνυμους πολίτες. Δεν φαντάζομαι καμία Νέα Δημοκρατία με ποσοστώσεις.

•    Έχω δώσει μεγάλο αγώνα, έχοντας το βάρος του ονόματός μου, για απόλυτη αξιοκρατία και γι' αυτήν θα αγωνιστώ στη Νέα Δημοκρατία.

•    Τα βιογραφικά έχουν αξία. Καμία ιδιωτική επιχείρηση δεν θα προσλάμβανε κάποιον αν δεν έβλεπε το βιογραφικό του. Δείτε πως στελεχώνει η Κυβέρνηση τον κρατικό μηχανισμό.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...