Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2677
mod_vvisit_counterΧθές7093
mod_vvisit_counterAll6647150
°F | °C
invalid location provided
Πανηγυρική εκλογή του Μεσολογγίτη

 

 Κώστα Φωτιάδη

στη θέση του Καθηγητή Χειρουργικής στην Ιατρική Αθηνών

fothadhs

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε την εκλογή του χειρούργου Κώστα Φωτιάδη, στη θέση του Καθηγητή Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών του απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα και ταυτόχρονα σε γραπτή του δήλωση σημείωσε:

«Με χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα την πανηγυρική εκλογή του Μεσολογγίτη Χειρούργου Κώστα Φωτιάδη στην ανώτατη ακαδημαϊκή βαθμίδα δηλαδή στη θέση του καθηγητή Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκλογή του αυτή αποτελεί αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς του στην έρευνα στην ιατρική επιστήμη και στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Φωτιάδης γίνεται ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας που κατακτά την ανώτατη βαθμίδα στη Χειρουργική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από ιδρύσεως της.

Ως δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τα θερμά μου συγχαρητήρια στο φίλο και συνάδελφο Κώστα Φωτιάδη που συνεχίζει την παράδοση του Μεσολογγίου στα γράμματα και τις επιστήμες».

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...