Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2702
mod_vvisit_counterΧθές7093
mod_vvisit_counterAll6647175
°F | °C
invalid location provided
ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

kaph-2

Στο αντάμωμα των ΚΑΠΗ της χώρας

Στο 12ο Πανελλήνιο αντάμωμα των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, (Κ.Α.Π.Η.)  στη μαγευτική τοποθεσία στο Πάρκο Ματσόπουλου Τρικάλων, παραβρέθηκε το χορευτικό τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Αγρινίου συνοδευόμενο από την Πρόεδρό του κ. Λαμπρινή Κολοβού, την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009.

Με σύνθημα τη ρήση του Ανακρέοντος «Αγαπώ τα εύθυμα γηρατειά και τους νέους που χορεύουν. Ο γέρος που χορεύει είναι γέρος στα μαλλιά μα νέος μένει στην καρδιά», ο Δήμος Τρικκαίων παρουσίασε ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή Κ.Α.Π.Η. από όλη τη χώρα και ανάμεσά τους αυτό του Δήμου Αγρινίου που εντυπωσίασε με τις πανέμορφες παραδοσιακές φορεσιές και τις καταπληκτικές χορευτικές φιγούρες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος απένειμε τιμητικά διπλώματα συμμετοχής και αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους Προέδρους των Κ.Α.Π.Η., ενώ η Πρόεδρος κ. Λαμπρινή Κολοβού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία και υποσχέθηκε κάτι ανάλογο στην πόλη του Αγρινίου.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...