Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα130
mod_vvisit_counterΧθές234
mod_vvisit_counterAll8120856
°F | °C
invalid location provided
Δράση Υγείας από την Κινητή Ιατρική Μονάδα
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 19:02

 «Χρίστος Φραγκίδης» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Μία ακόμη δράση Υγείας έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του προγραμματισμού προληπτικής ιατρικής που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται προς όφελος των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα διαθέσουν στο Σύνδεσμο Τριτέκνων Πάτρας την ιατρική Κινητή Μονάδα Υγείας «Χρίστος Φραγκίδης».

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Π.Ε. Αχαΐας προκειμένου τα μέλη τουΣυνδέσμου Τριτέκνων, να προσέλθουν στο χώρο και να υποβληθούν δωρεάν σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ ανάλογες ενέργειες έχουν προγραμματιστεί και πρόκειται να ακολουθήσουν και στο άμεσο μέλλον.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Πανεπιστημίου 254-Πάτρα-κτήριο Β-Intracom), αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.