Ιούν   Ιούλιος 2020   Αύγ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1196
mod_vvisit_counterΧθές1270
mod_vvisit_counterAll5839642
°F | °C
invalid location provided
8 χρόνια εφημερίδα

 

  « η  Κατούνα »

katoyna-4 

Ή εφημερίδα μας έκλεισε οχτώ χρόνια παρουσίας στο χώρο ενημέρωσης της περιοχής του ξηρομέρου αλλά και ειδησεογραφίας από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Τα κοινωνικά, τοπική ιστορία, ειδήσεις, τα προβλήματα, πολιτιστικά και οι εκδηλώσεις, ημερίδες πολλών θεμάτων, βιβλιοπαρουσίαση, εκκλησιαστικά, το γέλιο, η σάτιρα τα σχόλια και η κριτική, οι προτάσεις, τα αφιερώματα, ο αθλητισμός, τα αγροτικά, ιατρικά και άρθρα πολλών συνδημοτών μα και έγκριτων δημοσιογράφων και φίλων συνδεδεμένα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό είναι  μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφημερίδας μας. Όσον αφορά την κυκλοφορία της πάει σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο αποτελώντας έναν καλό πρόξενο του χωριού μας.

Κανείς δεν περίμενε πως το έντυπο αυτό θα είχε τόση μεγάλη απήχηση  και η κοινωνία μας θα το είχε κατατάξει τόσο ψηλά, όταν πρωτοξεκίνησε. Η έλλειψη ενημέρωσης στην περιοχή μας στάθηκε μεγάλος «σύμμαχος» και αγκαλιάστηκε από το ευρύ κοινό πέρα από τα «σύνορα» της Κατούνας. Τα μηνύματα που παίρνουμε καθημερινά είναι, πως την επιζητούν περισσότερο αυτοί που ζουν εκτός Κατούνας.

Η εφημερίδα μας δεν έχει να κρύψει τίποτα αλλά και ούτε να κρυφτεί από κανέναν, με μόνο φίλο τον απλό αναγνώστη που με την συνδρομή του συμβάλει. Κρίνει και κρίνεται.

Στην προσπάθεια της έκδοσης συνεργάστηκαν και συνεργάζονται αξιόλογα άτομα του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του ξηρομέρου χωρίς ίχνος ανταλλάγματος, παρά μόνο συμβάλουν στην προσπάθεια της ανάδειξης της περιοχής μας.

Δεν κρυβόμαστε πως κατά καιρούς πιεστήκαμε από διαφόρους ή κατηγορηθήκαμε για πολλά γραφόμενα, αλλά χτύπησαν λάθος πόρτα γιατί έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη και πιστεύουμε πως προσφέραμε βάζοντας και μείς ένα λιθαράκι για το καλό της γενέτειρας.

Η Κατούνα δεν είναι μικρή αλλά μεγάλη στις καρδιές όλων και το όνομα της ταξιδεύει παντού. Κυκλοφορεί σε πέντε χιλιάδες φύλλα.

Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια όρεξη και μεράκι πιστεύοντας πάντα σε κάτι καλύτερο.

Η δύναμη μας λοιπόν είστε εσείς και όσο είστε κοντά μας τόσο εμείς θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε χωρίς να είμαστε επαγγελματίες.

        

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...