Φεβ   Μάρτιος 2023   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα38
mod_vvisit_counterΧθές344
mod_vvisit_counterAll8142894
°F | °C
invalid location provided
«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ:

 Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας «Γέφυρα» του Οργανισμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) της Πάτρας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Παρασκευή Μιχοπούλου, την Αντιπρόεδρο Θεοδώρα Ξούρου, τον Γενικό Γραμματέα Αστέριο Βαρσάμη και τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Σωτήριο Χρονόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Σπύρος Σπυρίδων. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Σπυρίδωνα για τις δραστηριότητές του και ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας στη λειτουργία του.

okana-400

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Σπυρίδων έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα ναρκωτικά αποτελούν ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονες κοινωνίες. Είναι πρόβλημα δυσεπίλυτο και για την αντιμετώπισή του απαιτείται η εγρήγορση της οικογένειας, των δασκάλων και του φιλικού περιβάλλοντος. Από αυτή την άποψη, ο ρόλος του εθελοντισμού είναι σημαντικός και προσπάθειες όπως αυτές του Συλλόγου Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας «Γέφυρα», ιδιαίτερα αξιέπαινες. Ο Σύλλογος προσφέρει στους γονείς και στις οικογένειες όσων έχουν πρόβλημα εξάρτησης ένα πρώτο σημείο επαφής με ανθρώπους που, βιώνοντας τις ίδιες καταστάσεις, έχουν τη διακριτικότητα και τις πληροφορίες που απαιτούνται για τα πρώτα βήματα αντιμετώπισης του προβλήματος. Η πολιτεία είναι συμπαραστάτης στην πράξη κάθε πρωτοβουλίας που προωθεί το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον», συμπλήρωσε ο κ. Σπυρίδων.

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών «Γέφυρα» λειτουργεί από το 1998 στην Πάτρα ως ανοιχτό «στεγνό» (χωρίς υποκατάστατα) Κέντρο Απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και φιλοξενεί άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος Οικογένειας αποτελείται από γονείς και μέλη των οικογενειών των θεραπευομένων μελών του Δικτύου και δρα υποστηρικτικά προς τη λειτουργία της «Γέφυρας». Η ιστοσελίδα του Συλλόγου φιλοξενείται στη διεύθυνση http://www.sylgefyraokana.gr/.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...