Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα102
mod_vvisit_counterΧθές229
mod_vvisit_counterAll8124141
°F | °C
invalid location provided
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ
Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 14:46

ΚΟΙΝΗ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

  

Συνάδελφισσες ,φοι

Τα δύο Δ.Σ των Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας μετά τις δραματικές εξελίξεις της τελευταίας περιόδου (αύξηση ωραρίου, επιστράτευση με πρόσχημα τις εξετάσεις, ανακοίνωση από το Υπουργείο χιλιάδων πλεονασμάτων, προώθηση Π.Δ για αναγκαστικές μεταθέσεις, πληροφορίες για διαθεσιμότητες που θα περιλαμβάνουν και τους εκπαιδευτικούς), συνεδριάσαμε από κοινού, εκτιμήσαμε και αποφασίσαμε τα παρακάτω .

α) Η συγκυβέρνηση έχει μεθοδεύσει και  προχωρεί όχι μόνο σε υποχρεωτικές μεταθέσεις αλλά και μαζικές απολύσεις καθηγητών.

β) Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και απαιτείται από όλους τους εκπαιδευτικούς η μέγιστη δυνατή συστράτευση και κινητοποίηση για την αποτροπή των εφιαλτικών μέτρων που προωθούνται.

Γι’ αυτό τα Δ.Σ των δύο ΕΛΜΕ

α) Καλούν όλους τους συναδέλφους των ΕΛΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 6/6 στη 13.00 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενάντια στα τεχνητά πλεονάσματα – αναγκαστικές μεταθέσεις – απολύσεις.

β) Απαιτούμε από την ΟΛΜΕ να συγκαλέσει άμεσα Γενικές Συνελεύσεις και Γ.Σ. Προέδρων και να αναλάβει πρωτοβουλίες ενεργοποίησης φορέων και συλλογικοτήτων .

γ) Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε Γ. Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και πορείες την Δευτέρα 10/6/2013   το απόγευμα σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο .

Συνάδελφοι,

Μας αφαιρούν το δικαίωμα στην εργασία διαλύουν το Δημόσιο σχολείο.!!

Κανείς  πλέον δεν μπορεί να εφησυχάζει.

Σας καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση, γιατί εκτιμάμε ότι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι ραγδαίες.  

Για τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

                       Κατσαρός   Κων/νος                                           Καραμητσόπουλος   Γεώργιος