Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα95
mod_vvisit_counterΧθές210
mod_vvisit_counterAll8120587
°F | °C
invalid location provided
« Βράβευση πρώην μαθήτριάς
Τρίτη, 16 Απρίλιος 2013 16:35

μας σε διεθνή διαγωνισμό.»

Με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε την πρώτευση απόφοιτης μα¬θή¬τριας του σχολείου μας σε διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής.
Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική Παπασπύρου του Σπυρίδωνα και της Μαρίας, από τη Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε ως μαθήτρια του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2010-2011 σε διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής που είχε προκηρυχθεί από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, με θέμα «Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κό¬σμου». Όπως μας ανακοίνωσε πρόσφατα η Μορφωτική Υπηρεσία της Πρεσβείας της Αι¬γύ¬πτου, στη Βασιλική θα απονεμηθεί το α΄ βραβείο (χρυσό) και η σχετική τελετή προ¬γραμ¬μα¬τί¬ζε¬ται να γίνει στις 29 Απριλίου και ώρα 13:00 στο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας (Πα¬νε¬πι¬στημίου 6, Αθήνα).
Θα θέλαμε να επισημάνουμε τη σπουδαιότητα και την εμβέλεια του γεγονότος όχι μόνο για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, στην οποία ανήκει το σχολείο μας, αλλά και για το σύνολο της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας. Και αξίζει επ’ ευκαιρία να υπογραμμίσου¬με ότι η δημόσια εκπαίδευση, παρά τις δυσκολίες της, συ¬νε¬χί¬ζει να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει την ελληνική νεολαία ώστε να εμπιστευθεί και να α¬να¬πτύξει τις δυνατότητες που αναμφισβήτητα διαθέτει, για να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Ο Διευθυντής

ΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Θεολόγος