Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα130
mod_vvisit_counterΧθές418
mod_vvisit_counterAll8033327
°F | °C
invalid location provided
Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Τ.Ε.Ι
Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 18:52

Πολλοί συμπολίτες μας όπως και σπουδαστές είχαν αρχίσει  να καταφθάνουν απο νωρίς στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στα πλαίσια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσε το συντονιστικό πολιτών Πύργου. Το αντικείμενο της συγκέντρωσης είναι η διεκδίκηση της παραμονής των Τ.Ε.Ι στον Πύργο και η διατήρηση του γνωστικού αντικειμένου των σχολών.

Κλειστά ήταν τα καταστήματα της πλατείας, και περιμετρικά απο αυτήν.

Παρόν μεταξύ άλλων είναι ο σύλλογος σπουδαστών Πύργου, ο σύλλογος  του Ε.Β.Ε Ν.Ηλείας,  το σωματείο κομμωτών Πύργου, Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Β.Ε Ν. Ηλείας Γιώργος Βασιλακόπουλος ανέφερε: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση που είναι το τελευταίο όπλο μήπως μπορέσουμε και σώσουμε το ΤΕΙ και τους φοιτητές που περιμένουν από εμάς να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε, να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας, να είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να στείλουμε το μήνυμα εκεί που πρέπει για την άδική απομάκρυνση από τον Πύργο» είπε ο κ.Βασιλακόπουλος, ενώ σχολιάζοντας την πρόθεση του Εμπορικού Συλλόγου να μη συμμετάσχει στην κινητοποίηση, δήλωσε χαρακτηριστικά «?Κανένας από εμάς δε θέλει «τσοπάνη» και όλοι μπορούμε, οι απλοί πολίτες και εργαζόμενοι, να αξιολογήσουμε τη σημασία που έχει αυτή η κινητοποίηση και το τι σημαίνει για την περιοχή μας η ύπαρξη του ΤΕΙ, και να πράξουν αναλόγως. Δε νομίζω ότι κάποιος θέλει καθοδηγητές να τον καθοδηγήσουν. Όλοι να σκεφτούμε τι διακυβεύεται και να πράξουμε αναλόγως».