Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα92
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031021
°F | °C
invalid location provided
ΓΕΑ ΚΑΛΕΣΜΑ
Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 18:31

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην (κεντρική) πλατεία Δημοκρατίας θα λάβει χώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σχέδιο "Αθηνά" που, μεταξύ άλλων, προβλέπει την κατάργηση της αυτονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για μια δυσμενή εξέλιξη σε ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά σαφέστατα και για ένα πλήγμα στην πόλη του Αγρινίου που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις το Πανεπιστήμιο. Mε την κατάργηση του Πανεπιστημίου μια κατάκτηση της πόλης, που επήλθε μετά από δεκαετείς αγώνες, ακυρώνεται.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου στηρίζει ενεργά και έμπρακτα την κινητοποίηση του δήμου Αγρινίου, των Φορέων, των Σωματείων και των Συλλόγων της πόλης. Καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν ενεργά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

Όλοι μαζί να στείλουμε μήνυμα. Όλοι μαζί να υπερασπιστούμε αυτό που μας ανήκει. Όλοι μαζί για ένα αυτόνομο και ισχυρό Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

              Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

 

                          Χρήστος Θετάκης                                                             Νίκος Πετρούλας