Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα130
mod_vvisit_counterΧθές418
mod_vvisit_counterAll8033327
°F | °C
invalid location provided
Διόρθωση γραπτών κατατακτηρίων εξετάσεων
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013 20:05

Προς Διοικούσα Επιτροπή Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας

ΘΕΜΑ: Διόρθωση γραπτών κατατακτηρίων εξετάσεων 

Κοινοποίηση:

Κωνσταντούλα Κατσαρή, Αντιδήμαρχος,

Υπεύθυνη Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: agrinionews, agriniopress, agrinioculture

ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αιχμή", "Παναιτωλική", "Γεγονός"

Αξιότιμοι κύριοι,

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου που εκδώσατε σχετικά με το σχέδιο Αθηνά του υπουργείου Παιδείας και απαντώντας στην πρόσκλησή σας να συνδράμουμε στην προσπάθειά σας για την υιοθέτηση του σχεδίου που έχει εκπονηθεί και υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας αποφάσισα να σας στείλω αυτή την επιστολή.

Βέβαια δεν εκπροσωπώ κάποιον φορέα της πόλης.

Ονομάζομαι Χριστίνα Σκαπετούλια και είμαι μία εκ των τεσσάρων υποψηφίων για τις κατατακτήριες εξετάσεις του περασμένου Δεκεμβρίου στο τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών.

Έχουνε περάσει δύο μήνες, έχει ξεκινήσει ήδη το εξάμηνο (άραγε είθισται αυτό;) και ακόμη δεν έχουν διορθωθεί τα τέσσερα γραπτά των κατατακτηρίων.

Ζητώντας να μάθω τι συμβαίνει απευθύνθηκα στην Γραμματεία του τμήματος και  έμαθα ότι ο λόγος της καθυστέρησης ήταν πως υπήρχε θέμα για το πού και ποιος θα διορθώσει τα γραπτά και ότι τελικά αποφασίστηκε από την Διοικούσα Επιτροπή τα γραπτά να διορθωθούν σε άλλο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Μετά από επικοινωνία μου με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Φ2 121871/Β3 άρθρο 2 παρ. 6 (ΦΕΚ 1517/Β 2005) τα γραπτά διορθώνονται από καθηγητές μέλη ΔΕΠ ή ΕΠ του ιδίου τμήματος. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν επαρκούν μπορούν να διορθωθούν και από καθηγητές άλλων τμημάτων του ιδίου ωστόσο Πανεπιστημιακού Ιδρύματος

Την στιγμή που όλοι μας επιθυμούμε αυτό το Πανεπιστήμιο να παραμείνει αυτόνομο στην πόλη μας δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να παίρνονται  τέτοιες αποφάσεις που θέτουν σε αμφισβήτηση όχι μόνο την αυτονομία αλλά και την ύπαρξη ακόμη του  ίδιου του Πανεπιστήμιου.

 

Με εκτίμηση

Χριστίνα Σκαπετούλια