Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα337
mod_vvisit_counterΧθές285
mod_vvisit_counterAll8147001
°F | °C
invalid location provided
Έναρξη Εβδομάδας Αντιεκφοβισμού
Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2012 18:15

Με την επίσημη έναρξη της εβδομάδας κατά panagiotopoylosτης σχολικής βίας και του εκφοβισμού, ο γνωστός ηθοποιός  Αιμίλιος Χειλάκης, κινητοποιημένος από τους στενούς δεσμούς που διατηρεί με τον τόπο μας και ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση του φαινομένου, γνωστοποίησε την επιθυμία του να συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία της.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε꞉ «Ξεκινάμε μια φιλόδοξη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης σε φαινόμενα που σχετίζονται με τη σχολική βία και τον εκφοβισμό και που αγγίζουν κάθε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με την  ψηφιακή υπογραφή του ο κ. Χειλάκης επισφραγίζει την ανάγκη για ουσιαστική συμμετοχή  και συστράτευση στην προσπάθεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης για συγκέντρωση ψηφιακών υπογραφών  με σκοπό την αναγνώριση της ύπαρξης του φαινομένου της σχολικής βίας (http://tinyurl.com/buhq6bo).

Η ευαισθητοποίηση του καλλιτεχνικού κόσμου απέναντι σε παρόμοια θέματα ενισχύει σημαντικά την αντιμετώπιση φαινομένων που  καταστρατηγούν βασικά δικαιώματα των παιδιών και πρέπει να γίνει προσωπική υπόθεση κάθε ανώνυμου ή επώνυμου πολίτη.