Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα69
mod_vvisit_counterΧθές337
mod_vvisit_counterAll8168405
°F | °C
invalid location provided
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 18:50

 

Το Δ/κό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 07/12/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αγρινίου (Πάνου Σούλου, πλησίον ΟΤΕ) στην οποία θα παραβρεθεί ειδικό κλιμάκιο από συνεργάτες του περιοδικού ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ - ΚΥΝΟΦΛΙΑ (στήλη «Κάθε Μήνα Μαζί») και τα θέματα που θα αναπτύξουν είναι τα εξής:

1) Το κυνήγι σήμερα και η σημασία της ενημέρωσης των κυνηγών, από τον ΝΙΚΟ ΛΕΛΟΥΔΑ (Εκδότη), ο οποίος θα προλογίσει και θα συντονίζει την εκδήλωση.

2) Πουλόσκυλα - Ιχνηλάτες, από τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3) Η νομοθεσία περί όπλων, η επιλογή του όπλου και το κυνηγετικό φυσίγγι, από τον ΜΗΝΑ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ

4) Ασφαλής χρήσης του όπλου & σωστός τρόπος σκόπευσης, από τον ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΟΣΚΙΝΑ

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις των κυνηγετικών δεδομένων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα αναπτύξει θέματα της αρμοδιότητάς του και θα είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Επίσης στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυνηγός του Αγρινίου, καθώς και η προβολή τους μέσα από το περιοδικό, ώστε να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι για την επίλυσή τους, μαζί με τις προτάσεις που θα προβάλλουν σχετικά με το κυνήγι και την διατήρηση της παραδοσιακής αυτής δραστηριότητας οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, από την οποία περίπου 50 τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα, αξίας 2. 500 περίπου ευρώ.

 

 

Για τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αγρινίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                     ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΌΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...